Hvordan at rengøre en bruser med forseglede injektionsmørtel

April 5

Rengøring et brusebad med forseglede injektionsmørtel kan gøres med lethed, når du bruger den højre rengøring elementer. Tricket er at finde en enkel rengøring løsning, der renser både området flise og injektionsmørtel uden at forårsage skade eller misfarvning. Retail bruser rengøringsmidler er tilgængelige, men disse elementer kan være både høje priser og fyldt med skadelige kemiske ingredienser. I stedet gør dit eget hjemmelavede bruser renere, der virker lige så effektivt uden høj prisseddel eller risiko for kemisk eksponering.

Instruktioner

•Tilføj 2 kopper vand i en sprayflaske, efterfulgt af 1 kop destilleret hvid eddike. Hvid eddike fungerer som et desinficerende middel, dræbe eventuelle bakterier eller mug vækst i brusebadet. Brug kun hvid eddike, som frugt-baserede eddiker ikke har de samme egenskaber for rengøring.

•Tilføj 1 kop bagepulver, som tilføjer en desodorisering element til den rengøringsmiddel. Dette eliminerer enhver muggen lugt, der kan undertiden dannes i fugtige vægge og revner af bruseområdet.

•Tilføj 2 sprøjter flydende skålen vaske til løsningen. Dette virker som en mild rengøringsmiddel, bryde op eventuelle sæberester eller andre rester, der har udviklet sig i bruseren.

•Twist låg på sprayflaske og ryst til at kombinere ingredienser.

•Spray løsning på bruser og tørre rengøre med en fugtig svamp eller klud. Gentag indtil du er tilfreds med resultatet. Lad det lufttørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com