Ungdomsværelset organisation Tips

August 11

En organiseret soveværelse vil sandsynligvis hjælpe din teenager finde hendes tøj, cd'er og lektier, hvilket gør begge jeres liv lettere. Hun vil bruge mindre tid på at søge efter ting, som vil give hende mere tid til at studere eller gøre ting hun nyder. Gennemføre en organisation strategi for at hjælpe din teenager organisere hendes soveværelse og holde det på måde.

Strategi

Arrangere din teenager møbler så rummet strømme og hvert område har et særskilt formål. Opret et område for at studere, spille videospil, hænge ud med venner, grooming eller enhver anden aktivitet han typisk gør i sit værelse. Dette vil hjælpe dig og din teenager beslutte, hvor at sætte hans ejendele, som de burde være i området i hans soveværelse han vil bruge dem mest. For eksempel, lagring hans videospil i skabet, når han bruger dem på anden siden af soveværelse vil sandsynligvis resultere i din teenager forlader spillene på gulvet i stedet for at sætte dem væk, når han er færdig.

Sortere og organisere

Har din teen form hendes ejendele, går gennem et område ad gangen. At tage på dette lille af lille projekt vil hjælpe holde dig fra at føle overvældet med alt det behov for at gøre. Start med et enkelt område, såsom closet, kommode eller skrivebord. Fjerne alt fra dette område, og gå igennem elementerne, at sætte dem i en af fire pæle eller kasser. Label bunker "hold," "skidt," "donere" og "ubeslutsomme." Sorterings-varer og tøj skal være en hurtig proces. Undgå ser gennem billeder eller tage en tur ned hukommelse lane at bare få alt sorteret. Sætte "holde" elementer væk før man går videre til næste område. Tage en pause for at strække og lægge væk elementer, der hører hjemme i et andet rum, smid skraldet og flytte "donere" bunken til et andet område, hvis det er muligt.

Opbevaringsbeholdere

Bruge dekorative opbevaringsbeholdere, som kurve, plastbeholdere eller placeringer, at koordinere med dit teen soveværelse indretning. Stilfulde beholdere, der passer ind i hans soveværelse og er nem at bruge vil gøre det lettere for ham at holde sit værelse organiseret. Gemme de containere, der holder stærkt brugte ting inden for rækkevidde af hvor din teenager bruger varerne. Eksempelvis kan kuglepenne og blyanter sidde på toppen af hans skrivebord eller i et øverste skrivebordsskuffe. Butik cd'er, videospil, bøger eller lignende varer på hylderne i flydende eller en bogreol i nærheden af det område, hvor de er mest almindeligt anvendt. Out-of-season tøj og ekstra sengelinned eller gamle udstoppede dyr, at han ikke ønsker at smide væk eller vise kan gå i containere på toppen af det skab hylde eller under sengen. En vasketøjskurv bør hænge i skabet eller sidde på skab gulvet ved siden af en bin for stort sportsudstyr eller en sko rack. Organisere skrivebord skuffer eller en container på toppen af skrivebordet for igangværende skoleprojekter eller håndværk. Kassér papirer eller noter fra tidligere semestre eller år, hvis de ikke længere er nødvendige. Holde et udsnit af din teenagers arbejde i en fil eller mappe for hvert år.

Skabet

Udnytte plads i din teenagers skab, som den øverste hylde, gulv og bag døren. Hænge sko reoler, vaskeri hæmmer og kroge til bælter, punge og andet tilbehør. Butik ud af sæsonen varer eller varer, er næppe bruges i klart mærket containere på øverste hylde. Hænge tøj hun i øjeblikket bærer ofte efter deres type (skjorter, bukser og nederdele), farve eller funktion (skole tøj, weekend tøj og formelle tøj). Tilskynde din teenager til at donere eller kassere noget tøj hun ikke har båret i mere end et år eller varer, der ikke passer ret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com