Bevarelse af truede planter

April 5

Bevarelse af truede planter

Når folk taler om truede arter, fokusere de primært på truede dyr. 12,5 procent er dog af verdener 270.000 kendte arter af planter, anses for at være i fare. Tab af levesteder samt invasive plantearter er de største syndere. Heldigvis, regeringer, nonprofit organisationer og berørte personer spore problemet og gøre en indsats for bevaring.

Regeringen

Sammen med Miljøstyrelsen arbejder den amerikanske Fish and Wildlife Service for at afsætte habitat for truede planter og reducere brugen af kemikalier, der truer plantearter. I samarbejde med andre føderale afdelinger, regeringer, ikke-statslige organisationer, indianske stammer og private jordejere skaber fisk og Wildlife Service levesteder bevarelse planer (HCP). Inden for de områder, der er beskyttet i henhold til en HCP, de deltagende medlemmer overvåge og beskytte befolkningen og sundhed af arter og se omhyggeligt nogen aktiviteter, der kan true arter.

Organisationer

Organisationer som centrum for bevarelse af plante og North American Native plante samfund arbejder for at øge offentlighedens kendskab til truede planter og disse planter rolle i større økosystemer. De også indsamle plante prøver og dyrke truede planter i vilde og indenlandske indstillinger, som omfatter hjælpe personer med indfødte havearbejde. Center for Plant Conservation fastholder den nationale samling af truede arter, som indeholder prøver af mere end 700 truede plantearter, USA.

Enkeltpersoner

Hvis truede plantearter vil overleve, de har brug for hjælp og samarbejde af almindelige mennesker. Ud over at støtte regeringen og non-profit arbejde, kan enkeltpersoner hjælpe i en række forskellige måder. Enkeltpersoner kan finde ud af hvilke planter på deres område er truet, lære hvad truer arter og arbejde for at bevare dem.. En anden måde er at øve indfødte havearbejde og landskabspleje. Oprindelige gartnere bruger planter der vokser naturligt i området eller der bruges til at vokse naturligt i området, herunder frugter, grøntsager, nødder, blomster og dekorative træer, buske og bregner. Selvom planterne ikke er truede, genskabe disse typer af haver de naturlige miljøer som lokale arter er afhængige af.

Genbanker

Internationalt plan, har regeringerne og ikke-statslige organisationer arbejdet sammen for at skabe genbanker. Genbanker indsamle og bevare frø og DNA-prøver fra verdens planter, så de kan bevares og genindført hvis nødvendigt. Sammen med indsamling af materialer, arbejde genbanker f.eks Global Crop Diversity Trust og Bioversity International med lokale landmænd til at udvide mangfoldigheden af afgrøder og beskytte økosystemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com