Typiske omkostninger for tag udskiftning

April 6

Typiske omkostninger for tag udskiftning

En slidt eller beskadiget tag bladene dit hjem sårbart over for utætheder og skader, men det kan tage omhyggelig med planlægger at passe en ny tag ind i budgettet. Gennemsnitlige tag udskiftning omkostninger $18,913, baseret ifølge en 2014 rapport fra "Remodeling Magazine," selv om udgifterne til projektet kan variere på det materiale, du vælger.

Økonomisk asfalt

Asfalt helvedesild forbliver den mest overkommelige og udbredte mest tagmateriale i USA. $18,913 brugt på en typisk tagdækning erstatning omfatter arkitektoniske glasfiber asfalt helvedesild, fjernelse og bortskaffelse af eksisterende tag, ny underlag og alle inddækninger og drop kanter. Reducere udgifterne til dette projekt ved at bytte arkitektoniske asfalt til traditionelle tre-tab helvedesild.

Mid-Range Metal

For en mere opskalere tag udskiftning, overveje en stående søm metal tag, som i gennemsnit $34,495 fra 2014, ifølge "Remodeling Magazine." Denne pris inkluderer fjernelse af eksisterende tag, ny underlag, blinkende og drop kanter samt nye metal tag og trim.

Andre indstillinger

Traditionel ler tagene kommer med en stejle prisseddel, med materiale omkostninger så højt som $15.000 for en 2.500 m² hus fra November 2013, ifølge Fox News. Med materiale omkostninger tegner sig for omkring en tredjedel af samlede omkostninger til udskiftning af tag, kan en typisk ler flise tag koste så meget som $45.000. Træ ryster spænder fra $5,250 til $8,250 for materialer til et typisk hus, sammenlignet med $13.500 til $22.500 til skifer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com