Opbevaring ideer til køkkenknive

April 6

Opbevaring ideer til køkkenknive

God køkkenknive er dyre og har brug for at blive passet, så at de sidste. Hvis knivene er bare smidt i en skuffe med andre redskaber, kan de chip og blive kedelig. Knive skal også holdes uden for børns rækkevidde. Gemme dine knive ordentligt, således at de forbliver skarpe, og dine børn vil forblive sikker.

Kniv blok

Kniv blok er en opretstående blok af træ, der har slots til at holde knivene. Dette holder knivene fra banker mod hinanden. Blokken kan skubbes til bagsiden af tælleren, således at børn ikke kan nå knivene. Nogle kniv blokke kommer med knive, men de kan også købes separat.

Kniv bakke

Kniv bakken passer ind i skuffen med andre redskaber. Det er normalt lavet af træ. Bakken har slots for forskellige knive, så de er beskyttet og ikke let greb af børn, hvis de når ind i skuffen. Kniv bakker er normalt for mindre knive som skrælle eller steak knive.

Indbygget kniv blok

Indbygget kniv blok er skræddersyet og normalt en del af køkken backsplash. Dette holder knive sikkert stuvet men inden for rækkevidde for voksne.

Kniv Magnet

Kniv magnet er en stærk, lang magnet, der tillægger køkken backsplash. Kniv knive holde sig til magneten. Dette holder dem inden for rækkevidde for voksne men fra børns hænder. En ekstra fordel er, at kniv magneten ikke få beskidte ligesom nogle bakker og blokke. Det kan blive visket ren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com