Tilføje isolering til et Mobile Home tag

April 7

Tilføje isolering til et Mobile Home tag

Nyere campingvogne er bygget til standardkoder ledninger, VVS, struktur og isolering, og er generelt OK, som de er. Men der er altid plads til forbedringer, og energieffektivitet er én ting, der er nemt at opgradere. Hvis du vil øge din autocamper isolering, eller du har en ældre model, der ikke er op til aktuelle kode, er et sted, der altid hjælper tilføje energibesparelser taget.

Instruktioner

•Paint tag-top med en hvid-farvet metal tag belægning hvis taget er lavet af metal. Brug en maling rulle til at anvende belægningen. Det vil reflektere varmen fra solen og holde hjemmet lidt køligere.

•Klippe et hul i siden af hus nær toppen for at få adgang til den meget lille åbning mellem loft og tag. Skræl tilbage træbeklædningen og bruge en hulsav til at skære åbning.

•Tilslut længder af PVC VVS rør sammen til at udvide yderligere ind i huset. Fastgøre PVC-rør til slutningen af blæser dysen med gaffatape og indsætte det i hullet.

•Drej på blæser til at fylde rummet med løs fyld isolering. Flytte rørene at fylde den fjerneste del af huset, så langsomt bevæge sig tættere til dig. Stop maskinen når behov og fjerne en del af røret, som du komme tættere på hullet.

•Sæt en metal plade over hullet, du har oprettet. Bore det i ydervæg med metalplade skruer. Caulk omkring pladen til at forsegle den. Presse røret af caulk at køre en perle langs kanterne, så flatted ned caulk med fingeren. Sætte træbeklædningen tilbage på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com