Let stigende roser

April 7

Let stigende roser

Roser er populære hjem haven blomster. Disse blomstrende buske er tilgængelige som busk roser, klatreroser og dværg roser. Næsten hver farve er tilgængelig. Mange rose sorter er podet på hårdføre grundstammen, hvilket øger vinter overlevelse af sorten steg. Moderne roser er sværere at vokse end ældre typer, da de kræver en masse grooming og gødskning. Let stigende roser er lav vedligeholdelse roser herunder gamle haven roser, arter roses og busk roser. Disse roser producere en åben og uformel blossom snarere end en traditionel, blomsterhandler blomst.

Caldwell Pink

Caldwell Pink er en fundet rose, ikke en, der er udviklet. Det blev opdaget, vokser i Texas. Denne rose vokser ind i en lille, 4-fods busk med lilla pink, carnationlike blomster. Caldwell lyserøde blomstrer fra midten af foråret indtil efteråret frost. Denne busk rose vokser uden vinter beskyttelse i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 9. Caldwell Pink er sygdom og varme tolerant. Denne rose er plantet som grænser, hegn eller showcase planter.

Feen

The Fairy er en polyantha steg indført på det kommercielle marked i 1932. Dette dværg busk rose når 36 inches høj og dækker sig i lys-pink lille pjusket blomstrer hele foråret, sommeren og efteråret. I intense varme Drej blomsterne hvide. Denne langlivede rose vokser godt i USDA zoner 4 til 9. Fes lille og nem at administrere størrelse gør det en ideel container plante.

Knock Out roser

Knock Out roser nå 6 feet tall i USDA zoner fra 5 til 9. Denne busk steg kræver lidt pleje til at vokse godt. Det producerer en sommer med nonstop blomster i røde, pink eller gul. Blomstrer er tilgængelige i enkelt og dobbelt blomster. Knock Out roser blev indført i 2000. Disse er patenteret roser og overføres ikke derhjemme. Denne kraftigt stigende rose er tørke tolerant og sygdomsresistente.

Ny begyndelse

Ny Dawn er en klatring rose blev indført i 1930. Det er en kraftig klatrer at nå 15 til 20 fod høje. De duftende, blush-pink dobbelt blomster ligner formen på en Blomsterhandler rose. Nye daggry blomstrer i foråret med klynger af blomster optræder på tornede Stokke. Ny Dawn roser vokser i dårlig jord og delvis skygge. De er også sygdomsresistente. Dette bjergbestiger har brug for en stærk støtte til vokse oprejst.

Havet skum

Havet skum roser blev introduceret i 1964. Denne klatring rose når 8 fod høj. Cremet-hvide dobbelte blomster vises fra foråret til at falde. Havet skum roser vokser godt i USDA zoner 4 til 9. Denne vidtløftige rose blomster ligne de glød i mørke. Det er plantet omkring søjler og espalier. De er uddannet til at køre på tværs af toppen af gelændere og vokse som en grædende rose træ.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com