Billig vindue behandlingsmuligheder

August 14

Når du ser ud af dit vindue, er rammen omkring din visning dit vindue behandling. Ud over at give privatliv og skygge, er vindue behandlinger også et æstetisk element på dit værelse. Prøv at ændre dit design perspektiv ved at vælge en billig, enkel vinduet behandling af ethvert rum.

No-sy mulighed

Hvis du ikke ønsker at slæbe ud symaskine, men har brug for en pick-me-up til en særlig lejlighed eller en let hulning af farve, anbefaler HGTV.com ostelærred skabe instant vindue interesse. Samle ny hardware, hvis det ønskes, at hænge det færdige gardiner, clip-on stil badeforhæng kroge og koldt vand stof farvning i din farve valg. Starte med at installere hardware, medmindre du bruger stænger i sted allerede. Næste, skære ostelærred til den ønskede længde. Farve stof efter pakke instruktioner og tørre fuldstændigt. Endelig, klip farvet ostelærred til forhænget kroge.

Tilføje oplysninger

Måske du har et almindeligt farvede, enkle fane-top panel gardin, men du ønsker at klæde det. Bedre boliger og haver foreslår flere enkle tilføjelser eller tilbehør du kan føje til pre-købte gardiner. En nem tilføjelse kræver stencil breve til et navn eller inspirerende ord, eller en stencil design og stof maling. Tape stencil bogstaverne på stof i ønskede område og trykke maling i rum med en børste. Dette fungerer særligt godt for at tilpasse en teen soveværelse. Samme fremgangsmåde fungerer for en stencil design som blomster eller geometriske figurer. En anden mulighed bruger nogle af de omstrejfende knapper, du har været at indsamle gennem årene. Arranger knapperne i en behagelig mønster i hjørnerne eller omkring kanter af gardiner, og sy eller Lime på plads.

Repurposed Fabric

Stoffet er grundlaget for de fleste vindue behandlingsmuligheder, så se efter en rabat par duge. Du kan finde en rektangulær stil, der passer regningen som gardin billetpris, ikke kun på grund af sin tiltalende mønster men sin perfekte form. Country Home online siger at starte ved at sy en række metal ringe til begge duge kortere, øverste kant. Derefter, string dem op på stangen eller placere hver ring på væggen krog. Det er så nemt som at, da kanterne af duge er allerede færdig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com