Hvordan man laver Fall dekorationer med Cornstalks

April 7

Hvordan man laver Fall dekorationer med Cornstalks

Tørrede cornstalks tjene som en fast bestanddel af efteråret indretning, enten anvendes på deres egen eller parret med andre seværdigheder i sæsonen. Cornstalk dekorationer kan vare hele sæsonen, tilbyder en overkommelig måde at skabe din egen stil for indendørs eller ud. Når vælge cornstalks, inspicere dem grundigt først for at sikre ingen insekter gemmer sig i dem. Cornstalks kan være tilgængelige fra en lokal gård, landmands marked, Havecenter eller håndværk butik.

Instruktioner

•Gather cornstalks lodret, tilpasse dem på den måde, de findes i naturen, til helt at ombrydes omkring udendørs kolonner. Binde jute omkring stilke i flere steder til at holde op stilke; derefter bøje toppen af stænglerne ned en smule at tilføje dimension. Tuck eller binde farverige efterårsblade i display i tilfældig områder. Bruge twist-bånd eller sejlgarn sikre blade, hvis de ikke forbliver i deres egne. Adskillige ører af indiske majs kjole op stilke, hvis det ønskes; binde jute omkring avner hvor skallerne og øre mødes, og binde disse jute sløjfer til jute sikring stilke i kolonnerne.

•Klippe cornstalk blade i stykker 6 til 10 inches længe ved hjælp af saks, eller brug hele cornstalk blade ved at trække dem fra stilke. Holde blade på en skum krans form, sikre dem med stickpins eller en hot limpistol, der dækker hele formularen. Hænge krans på en dør, eller bruge det som en base til en centerpiece ved at placere en skål med årstidens frugter eller græskar på toppen af det.

•Line indersiden af en plantageejer eller vindue boks med stumper af cornstalks så bladene holde omkring indersiden omkredsen. Bruge en plantageejer allerede fuld af snavs for at skære ned på mængden af stilke, behov for. Placer en græskar eller små sæsonbetonede græskar på toppen af snavs til en festlig årstidens display.

•Klippe bits af cornstalk blade til den omtrentlige højde på et glas lysestage. Binde bladene omkring holderen med stumper af jute. Bruge et batteridrevet LED lys inde lysestage, for sikkerhed. Vise lysestage på et spisebord, eller oprette flere for en skærm til en lang tabel. Visningen stearinlys er sikkert for både indendørs og udendørs brug.

Tips & advarsler

  • Indian corn føjet til udendørs cornstalk dekorationer fordele fugle og dyreliv, der nyder det som en velsmagende behandle. Poser med tørrede majskolber stadig er tilgængelige på nogle dyrehandlere.
  • Wrap lygtepæle med cornstalks at give dem en instant efterår makeover. Tilføje et par store græskar eller græskar omkring dem til at udfylde skærmen.
  • Undgå at bruge reelle stearinlys nær cornstalks, som tør cornstalks kan antændes.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com