Hurtigtvoksende Azalea

April 8

Hurtigtvoksende Azalea er kendt for deres vibrantly farvet blomstrer og hårdføre natur. De er medlemmer af familien Rhododendron planter og er anset for at være løvfældende. Bladene falder af efter den første frost, og nye blade vil vokse i foråret. Denne plante vil typisk blomstrer fra tidlig forår gennem fall.

Karakteristika

Hurtigtvoksende Azalea vil nå cirka 3-5 fod høje af deres andet år af modenhed. Planterne har læderagtige blade og nogle sorter vil bevare deres blade efter frosten, men dette er ikke almindeligt. Opblomstringer af azalea varierer i farve fra lyse pink, gul, orange og rød afhængigt af sorten. Hver blomst vil være ca 2 til 3 inches i længden og om 1 tomme over i bredden.

Plantning

Rodklumpen af anlægget bør ikke være omfattet, når plantning af azalea. Ideelt set bør det sidde omkring to inches over jorden. Hurtigtvoksende Azalea er bedst i jord, der har en pH på 5,0 til 5.5. Teste jorden med et hjem testkit før plantning for at bestemme det bedste sted for en azalea. De skal plantes i et område, der er skyggefulde men modtager mindst fire timer af sollys om dagen for ordentlig vækst.

Pleje

Overwatering en azalea vil resultere i blad visnesyge. Dette er en hårdfør række plante og behøver ikke overdreven omsorg. Buske bør vandes en gang ugentligt i fugtige klimaer, eller når jorden føles tør. I varmere eller tørretumbler klimaer, kan busken skal vandes hver to til tre dage. Hurtigtvoksende Azalea bør ikke blive befrugtet efter juni 1, da dette vil afbryde deres sene efterår voksende mønster. Blomster skal være døde ledes så snart de visner.

Fælles spørgsmål påvirker Azalea

Selv om dette er en meget hårdfør plante, kan et par almindelige og let løst spørgsmål påvirke hurtigtvoksende Azalea. Sunscald opstår i vintermånederne i planter, der ikke får nok vand før faldet. Dette kan løses ved vanding af azalea i November, især hvis det ikke var vandes ugentligt og nedbør var sparsomme. Jern chloris er også udbredt og forårsager bladene bliver gule i midten. Tilføje en gødning, der indeholder jern for at rette problemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com