Problemer med silke stof

April 8

Problemer med silke stof

Silke stof er blevet produceret i Kina fra silke fra silkworm kokoner i tusinder af år. Det har været skattet som en luksus, kun for nylig overkommelig for masserne. Fordi silke er en delikat, naturlige fibre, er stoffet ofte problematisk. Misfarvninger og pletter er svære at fjerne, og hvidvaskning af skal udføres forsigtigt for at beskytte stoffet fibre. Insekter som natsværmere, bytte på fibrene i silkestof, efterlader små huller, der er næsten umuligt at reparere.

Misfarvning

Silke stof er udsat for misfarvning og pletter. Mange skønhed og hår produkter kan ændre farven på silke stof, når disse produkter laver kontakt med silke. Produkter med alkohol, parfume, eau de Cologne, hairspray og sprit, vil misfarve og muligvis forværres silkestof. Bære en kittel eller wrap et håndklæde omkring dine skuldre, hvis du anvender alkohol-baserede produkter til dit hår eller hud mens iført silke tøj. Sollys vil misfarve silke, og bør sikres at hænge eller gemme silke væk fra direkte sollys.

Behovet for sarte vask

Hånd-vask silke er anbefalet af TexereSilk producenter, selv når etiketten pleje angiver maskine vask som en mulighed. I et bassin, kombinere varmt vand med baby shampoo, delikat vaskemidler (beregnet til lingeri) eller en ikke-alkalisk flydende sæbe. Fordyb silke og forsigtigt agitere stof i sæbeskum for at vaske silke, men tillader ikke silke forbliver i vandet i længere tid end nødvendigt. Skyl silkestof i rent, varmt vand med en teskefuld hårbalsam tilføjes betingelse silke fibrene. Udsæt aldrig silke til klor blegemiddel eller enhver vaskemiddel der indeholder blegemiddel. Bleach vil opløse silke fibre. Hvis du vælger at maskine vask silke stof, anbefaler TexereSilk placere den silkestof i en mesh lingeri taske og ved hjælp af en delikat vaskemidler. Vask silke på en delikat cyklus, alene eller sammen med samme farver til at beskytte silke fra farvestoffer af andre vaskeri elementer.

Passe i tørring silkestof

Silke stof er meget delikat og bør aldrig være snoet for at vride overskydende vand fra fibrene. Tryk i stedet på silke mellem to håndklæder, så håndklæder til at absorbere vandet. Hænge silkestof på polstrede bøjler væk fra direkte sollys. Tænke to gange før du bruger en tørretumbler til tørre silkestof. Varme krymper og skader silke fibre og kan ændre farvestoffer anvendes i stoffet. Hvis du vælger at maskinen tørre silkestof, anbefaler TexereSilk, hverken fnugger silke på en no-varme indstilling.

Moth hullerne

Møl spise silke og andre naturlige stof fibre under deres larver fase. Skjulte områder af silke tøj er særligt tilbøjelige til møl skader: indvendige sømme og hems, under kraver og manchetter, og langs lynlåse og knapper. Silkestof beskadiget af møl er næsten umuligt at reparere og normalt skal være lappet i stedet for hånd syet fordi stoffet forværres når tråden er trukket gennem det i nærheden af den skadede lokalitet. Alvorligt beskadiget silkestof bør bortskaffes til at modvirke yderligere angreb. Gemme silkestof i lufttæt eller cedar-foret closets, kasser eller kister til at afskrække møl skadedyrsangreb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com