Sådan Care for planten kaldes menuet Weigela

April 8

Weigela er en løvfældende blomstrende busk, der udvikler masser af lyserøde blomstrer i foråret og sommeren. Menuet weigela er mindre end den standard weigela og har ovale blade, der er bronze i stedet for grøn. Menuet weigela trives i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 7 og tiltrækker fugle og dyreliv. Pleje af sorten menuet er lig omsorgen for andre weigelas.

Instruktioner

•Kapacitet menuet weigela busk når ugen indtil jorden er fugtig til en 1-tommer dybde. Hvis nedbøren forekommer, er yderligere vanding ikke påkrævet. På toppen af sommeren, øge vanding til hver to eller tre dage til at holde jorden konstant fugtig.

•Applicer generelle formål, granuleret gødning, som 10-10-10, at jorden under menuet weigela i foråret før ny grøn vækst udvikler. Brug programmet beløbet anbefales på etiketten, og vand jorden bagefter for at opløse næringsstofferne i jorden.

•Wait indtil efter blomsterne alle visne og falde ud i foråret eller sommeren, afhængigt af din regionale temperaturer. Beskære tips fra menuet weigela busk bruger Sakse til at forme planten som ønsket.

•Undersøg menuet weigela planten regelmæssigt for huller i bladene og tilstedeværelsen af japanske biller. Hvis japanske biller opdages, hænge japansk beetle fælder i nærheden af buske for at fange dem.

•Undersøg bladene af menuet weigela regelmæssigt for udviklingen af sorte pletter, som er en svampesygdom kaldet leaf spot. Hvis opdaget, spray til toppen og bunden af alle blade med en fungicid spray.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com