Hvorfor slår min røde ahorn træer grøn?

April 8

Maples er ofte forbundet med at have smukke røde, orange og gul falde farve. Deres er mange sorter, der tilbyder farve under den voksende sæson så godt. Rød-Ærenpris maples tilbyder en fantastisk kontrast i landskabet, og bruges ofte i designs til at hjælpe med at bringe ud farve omgivende planter. Denne farvning har et par krav for det bevares at deep-lilla farve ved faldet.

Forskellige arter af rød-Ærenpris Maples

Der er mange sorter af maples, der tilbyder denne smukke sommer farve. De mest almindelige er japanske maples og Norge ahorn. Flere arter af japanske maples tilbyde kultivarer med røde blade: Acer palmatum (den største gruppe), Acer dissectum (blonder blad) og Acer japonicum (fullmoon ahorn). Bloodgood, Red Dragon og Crimson dronning er fælles sorter af japanske ahorn. Spids "Crimson King" er bredt tilgængelige spidsløn rød endivie, der opnår 30 til 40 fod i højden og er langsomt voksende, på 5-6 inches per år.

Hvad giver bladene deres farve

Rød-Ærenpris planter får deres farve fra en pigment kaldet anthocyanin. Anthocyanin vises ofte i efteråret som klorofyl (pigment ansvarlig for farven grøn) bryder sammen. Anthocyanin absorberer blå-grønne bølgelængder af farve, og afspejler rød. Dette giver frugt, blomster og blade deres røde farve. Anthocyanin er vandopløselige og er fundet i vakuole i cellen, en vand-bedrift struktur.

Hvorfor de vender grøn

Solen tilgængelighed og temperatur spiller en central rolle i bevarelsen af rød blade farve i hele vækstsæsonen. Træer, der dyrkes i fuld sol vil vise et mere levende, mørkere farve end dem plantet i delvis til fuld skygge. Dette kan være en vanskelig opgave for japanske maples, der har brug for beskyttelse fra hot, brændende sol til at forhindre, at bladene tørrer ud langs margenerne, især i lace-blad sorter. I store Norge eksemplarer plantet i fuld sol, vil du ofte se, inderste efterlader en lilla-grøn på grund af manglende solen penetration ind i den indre baldakin. Køligere temperaturer under 70 grader F også fremme farve opbevaring.

Hvordan at bevare farven

For at opretholde langsigtet pleje af løvet, er indledende webstedsudvælgelse nøglen. I tilfælde af japanske maples, vælge en placering med morgensolen og eftermiddag skygge. Hvis du bor i et køligere, nordlige klima, du kan være i stand til at plante i fuld sol, givet tilstrækkelig fugt er tilgængelige. Norge maples bør plantes i fuld sol. Når du vælger et websted, ser på de omgivende planter og tror om hvor store vil de blive i 10 år. Skygge fra konkurrerende planter vil vende din røde maples grøn. I tilfælde af ældre enheder, vil beskæring af omkring skygge planter give den nødvendige sollys til at nå dine planter. Hvis dette ikke er muligt, kan omplantning din model til en anden placering være den eneste mulighed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com