Kornel træer, som kan plantes i fuld sol?

April 9

Kornel træer, som kan plantes i fuld sol?

Kornel træer er en favorit for deres lagdelt forgrening og spektakulære tidlig om foråret blomstrer. I efteråret, træet erhverver crimson nuancer og om vinteren, store knopper tip stængler og kviste. Dogwoods kan være kræsen om deres omgivelser, men når først bosatte sig i den rigtige placering i forhold til jorden og sollys, dogwoods er nem at passe. Træer nå 15 til 20 fod i højden på modenhed og har en spredning af mindst 20 fod. Deres vandrette grene blødgøre de lodrette linjer af boliger, og dogwoods kan gøre en fantastisk kulisse til blomstrende buske som azalea.

Sollys

Dogwoods er en understory træ, hvilket betyder, at de er vant til voksende under baldakinen af fyrretræer og hårde træsorter i skoven. Som et resultat, foretrækker dogwoods halvskygge. Filtrerede eller dappled skygge hele dagen eller en halv-dag i solen med resten af dagen i skyggen er foretrukne sollys betingelser. For meget sol svækker træet og stunts dens vækst, indbydende skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse angreb. For meget skygge påvirker kvaliteten og kvantiteten af blomstrer. En orientalsk sort, kousa Kornel, ser ud til at klare sig godt i fuld sollys ifølge North Carolina State University andelsselskab forlængelse.

Vanding behov

Dogwoods er de første træer at vise tegn på problemer i tørke. De kræver masser af vand men ikke så meget, at rødderne er konstant gennemblødt, et problem, der kan forårsage rødderne til at rådne. Supplerende vanding gange ugentligt under tørre somre og efterår er vigtigt selv for mere modne træer. Kornel rødder er lavvandede og gren ud mere end de grave dybt, så vanding i en dybde af omkring 6 inches fremmer godt helbred.

Jordbundsforhold

Dogwoods foretrækker veldrænet, sure jordbund med en pH på omkring 5,5. En høj procentdel af organisk stof i jorden fordele træet. Træet gør godt med et lag af langsomt nedbrydes barkflis snarere end kommercielle gødning som supplement til jorden næringsstoffer. Dogwoods er følsomme over for hurtigt skiftende jordbundsforhold, så tilføje organisk materiale på toppen af jorden i stedet for i plantning hul giver en langsommere frigivelse af næringsstoffer.

Vilde Versus børnehave

Dogwoods trukket fra skovene gør ikke typisk godt når transplanterede. Jord, sollys og vanding betingelser skal duplikeres præcis, som kunne være en hård opgave. Mange kornel træer transplanteret fra skoven i sidste ende dø. Planteskole-dyrkes træer billetpris meget bedre da de er rejst i mere kontrollerede betingelser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com