Lugten kommer fra Central lufthuller

April 9

Lugten kommer fra Central lufthuller

Du vil kølig luft til at blæse ud af dit hjems centrale luft ventilationskanaler, ikke en mærkelig jordagtige lugt. Der lugter er en advarsel om at du har en støbeform problem med dit klimaanlæg.

Årsag

Skimmelsvampe kan vokse på kondensator spole af din klimaanlæg. Dette sker når klimaanlægget ikke tømme ordentligt og fugt indsamler inde i det. Skimmel udgivelser sporer, der er blæst gennem dit hjem luftkanaler og ud lufthuller, bringe en muggen lugt med dem. ifølge bogen "Når teknologi ikke" af Matthew Stein.

Løsning

Fjernelse af mug vil stoppe lugten fra kommer gennem dit hjems centrale luft ventilationsaabninger. Brug en opløsning af 1/2 kop af blegemiddel til 1 gallon af vand, vaske kondensator spole og pan af din klimaanlæg. Dette vil fjerne formen og desinficere enheden.

Forebyggelse

Du kan forhindre, at formen tilbage ved at sikre din aircondition enhed afløb korrekt. Har enheden serviceres regelmæssigt kan reducere din risiko for skimmel opbygge inde i det, samt faren for skimmel vokser i luftkanaler i dit hjem, ifølge bogen "Anerkendelse, evaluering og kontrol af indendørs mug" af Bradley Prezant, Donald M. Weekes og J. David Miller.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com