DIY Office organisering

April 9

Organisere dit kontor kan spare dig tid og penge, mens også gør det mere behageligt at være på dit skrivebord. Et rodet skrivebord gør det let at forlægge regninger eller andre vigtige dokumenter, reoler op unødvendige sent gebyrer. Ikke at kunne finde kontorartikler kan også være dyrt hvis du ender med at købe dubletter af poster, du allerede har.

Skrivebord organisation

Udpege én indbakke for alle indgående dokumenter at holde papiret fra hober sig op på dit skrivebord. Gå gennem nye indbakke varer mindst en gang om dagen og prioritere dem straks. Hvis varen skal være handlet på, træk den relevante fil og planlægge fristen på kalenderen ret væk i stedet for at placere papiret tilbage i din indbakke. Holde dit skrivebord, skuffer klart, bortset fra de leverancer, som du bruger på en regelmæssig basis. De spildte minutter tilbragte hver dag sigtning gennem gamle hæftemaskiner og ekstra penne kan tilføje op over tid. Placer dine hyppigst anvendte filer eller noter i fil skuffe tættest på dit skrivebord. Hvis dit arbejde er sæsonbestemt, gøre tid i kalenderen hver periode at skifte ud jeres filer, så du altid har den mest vigtige informationer ved hånden.

Computer opbevaring

Mange af dagens forretningstransaktioner finde sted elektronisk, hvilket gør det vanskeligt at finde ud af en effektiv lagersystem. Det kan være svært at afgøre, om at printe en vigtig e-mail eller finansieringsoversigt eller bare holde den elektronisk kopi. Med undtagelse af juridiske dokumenter, kan de fleste varer opbevares elektronisk for at spare plads og reducere papirforbruget. Sikkerhedskopiér dine filer på en CD eller DVD og mærke det klart så du hurtigt kan hente dokumentet og udskrive en papirkopi, hvis det er nødvendigt senere.

Fysiske Storage

Din office lagerområder skal sættes op i metodetrin baseret på hvor ofte du har brug for at få adgang til indholdet. Vigtigt-filer, der bruges mindst en gang om ugen bør holdes så tæt på arbejdsområdet som muligt. Bruge papkasser til at gemme arkiverede filer og klart markere dem med eventuelle gældende kundenavne eller datoer. Overføre disse filer til en off-site lagerfacilitet, hvis du har brug at gøre mere plads i dit kontor. Ved lov, skal nogle finansielle og juridiske dokumenter opbevares i en bestemt længde af tid, så tjek med din advokat eller revisor til at se, om dette kan anvende til din virksomhed. Tag dig tid hvert år for at gå gennem din storage-enhed på udkig efter filer, der er forbi den mindste krævede fastholdelse dato.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com