Brune blade på skygge bregner

April 9

Skygge bregner falder ind under en stor kategori af bregner, der vokser bedst i skyggen; denne gruppe omfatter planter som Boston fern og maidenhair fern. Dyrkning en skygge fern kræver giver planten med de rigtige vækstbetingelser, uanset om fern dyrkes indendørs eller udenfor. Holde bregner sundt at forebygge problemer med brune blade.

Sollys

Overskydende sollys er et alvorligt problem for bladene af skygge bregner; bregner kræver delvis til fuld skygge til at vokse ordentligt. Direkte sollys, især i den varmeste del af dagen, udtørrer bladene af skygge bregner og får dem til at blive brændt, hvilket fører til brune blade og en usund bregne. Holde skygge bregner i skyggen at forebygge problemer med solen skolde og svide. Give indendørs bregner skygge at holde dem sunde.

Tørke

Bregner kræver meget fugtig jord at vokse til deres fulde styrke, og tørke eller jord, der dræner vandet alt for hurtigt er en sikker-brand måde at vende bladene af en skygge fern brun. Symptomer af tørke begynder ved spidserne af bladene og sprede sig til resten af skygge fern som bladene blive mere dehydreret. Vand bregner mindst en gang om ugen og sikre, at jorden omkring bregner forbliver fugtig.

Skjoldlus

Ifølge filtypenavnet Clemson Cooperative udgør skjoldlus et problem for skygge bregner, herunder maidenhair fern. Skjoldlus feed på bladene, sucking sap ud af dem og forårsager bladene bliver brune eller gule, som de er svækket. Døde, krøllede blade og synlig tilstedeværelse af skjoldlus på bladene angiver en alvorlige angreb. Pesticider og fysisk fjernelse af både skjoldlus og alvorligt beskadiget blade hjælper med at holde fern sund.

Nematoder

Nematoder er en uhelbredelig pest problem på skygge bregner. Disse skadedyr æder rødder af skygge bregne, forårsager blade til at dreje en rødlig brun farve, især mellem venerne i enkelte blade sektioner. Nematoder er dødelig for skygge fern og spredning til andre bregner og planter i haven; fjerne og ødelægge bregner, der viser tegn på nematodeprøveudtagning problemer og undgå plantning skygge bregner i det samme sted til at holde haven sund.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com