Udvendig dør Trim ideer

April 10

Udvendig dør Trim ideer

Din hoveddør kan enten være indbydende eller kedelig og unwelcoming. Gennem valg af en komplementær og tiltalende trim, kan din udvendig dør blive fremvist i et gæstfrit lys. Du skal vælge en trim farve eller stil, der giver mulighed for din hoveddør at skille sig ud. Sikre det passer flot gestus af resten af dit hus udvendigt og kvarteret.

Farve

Nogle udvendig trim farveskemaer gør ikke en hjemmets hoveddør retfærdighed. Gå ned ad en gade i Halifax, Nova Scotia, for eksempel, er mange trimmer enten hvide eller den samme farve som forstuen de omgiver. Dette gamle hus anbefaler et hjem har tre forskellige farver: den vigtigste farve af huset, farven på alle bevægelige dele, såsom skodder og døre, og farven på alle trims. Det betyder, at din udvendig dør trim kan matche din vindue tarme, sills, tagudhæng og gesimser; Du bør dog i sidste ende vælge en farve, der ikke støder sammen med, men forhøjer, foran døren. En hvid trim er ikke altid dårlig, især når døren er en mørk, rige farver, såsom Bourgogne eller navy blå. Du kan også vælge en trim farve, der er et par nuancer mørkere eller lysere end hoveddøren, såsom en mørk grøn dør med en lys grøn trim. Eller Vælg en komplementære farve ordningen, der indebærer anvendelse af to farver overfor hinanden på farvehjulet, såsom en mørk lilla dør med en lys gul trim.

Arkitektoniske elementer

Du kan integrere arkitektoniske elementer i din udvendig dør trim til at fremhæve dit hjem forstuen. Trim behøver ikke at ligne Parthenon--snarere kan du bruge enkle funktioner til at tilføje æstetiske værdi. Pilastre, redegøre for eksempel, den lodrette del af en dør. En fælles stil er "riflet," hvilket betyder, at kolonnerne er lidt ribbede med lodrette linjer; toppen af pilastrene kan være simple eller har sirlige mønstre. Trim kan også optage frontoner, som er placeret vandret over døren. Frontoner kommer i mange forskellige former og stilarter, som trekantede, buet, "swan's hals", som er en symmetrisk design af to S-formede kurver og klassisk entablementet.

Keramiske fliser

Du kan dække dine udvendig dør trim med keramiske fliser, der svarer til den farve og stil af resten af dit hjem. Trim hele døren eller blot øverst eller nederst. Fliser kommer i solid farver eller mønstret design. Qondio yderligere anbefaler, herunder en nummereret flise for at betegne nummeret på dit hus adresse. Hvis du vælger at ansætte en keramisk trim, skal du bruge en vejrbestandig injektionsmørtel og fugemasse, når du installerer fliser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com