Hvordan til at udbrede blå tæppe enebær

April 10

Hvordan til at udbrede blå tæppe enebær

Blå tæppe juniper er et stedsegrønt bunddække, der vokser kun fire til seks inches over jorden. Det skaber et tykt tæppe når plantet, forebyggelse af jorderosion og ukrudt fra vokser. Blå tæppe enebær kan vokse godt på næsten ethvert område og lav vedligeholdelse etableres engang. Plantemateriale anlægget ved frø er uforudsigelige og kan tage op til fem år, så de fleste mennesker bruger Stiklinger. Viden om hvordan man forbereder stiklinger til udplantning vil hjælpe dig med at få en tyk, sølvfarvede blå bunddække fra små stykker af et eksisterende anlæg.

Instruktioner

•Tag hårdttræ stiklinger i den sene falde og tidlig vinter fra en eksisterende blå tæppe enebær plante. Klip opskæring i en joint med en skarp kniv, og anbringes i et glas vand. Anbring glasset i et solrigt vindue, og tillade rødder kan vokse en halv tomme til en tomme i længden.

•Fyld en lille pot tre fjerdedele af vejen med pottemuld. Placer opskæring i pottemuld med rødder fladt mod bunden. Fyld potten resten af vejen med pottemuld.

• Giv den nyligt potteplante en god iblødsætning. Holde rødderne fugtige, men ikke iblødsætning våd, indtil de har etableret sig selv.

•Transplant den nye fabrik i det tidlige forår efter de sidste frost datoer. Vælg et sted i fuld sol med veldrænet jord af nogen art. Våde, klamme jord vil kun opfordre root rot og stunt vækst af enebær. Placer dine planter 42 inches fra hinanden for at give dig en frodig look uden fortrængning planterne.

•Kapacitet planter indtil de slår rod; de bør blomstre uden megen pleje. Kun sveske hvis de er overhaling et område, hvor du ikke ønsker dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com