Ved hjælp af morgenfruer at holde myggene væk

August 21

Ved hjælp af morgenfruer at holde myggene væk

Myg. Selve navnet bringer en kløe på huden og en grimasse til ansigt. Ikke kun gøre de bide og suge dit blod, de efterlade en kløende welt og kan endda bære sygdomme som Nile-virus. Festligt udendørs parter kan blive ødelagt af tilstedeværelsen af disse irriterende insekter, men sprøjte kemikalier på dine venner og familie er ikke den mest behagelige ting at gøre enten. Ved hjælp af planter som morgenfrue ikke kan kun hjælpe afvise myg men giver byger af farver i hele din værftet eller gårdhave. Det er ubehagelig lugt hjælper afskrække disse bittesmå hud-klippe og er en nem og billig alternativ til giftige kemikalier. Mange insektmidler bruge en sammensat kaldet Pyrethrum, som findes i morgenfrue. Dette er, hvad gør den morgenfrue plante så effektiv i naturligvis afvise disse skadedyr. Her er hvordan man kan gå naturligt myg-fri med morgenfruer.

Instruktioner

Ved hjælp af morgenfruer at holde myggene væk

•Pot dem op. Morgenfruer kommer i masser af store lyse farver som orange og gul, og kommer i en række bloom størrelser, så bland dem af pottemuld op fem store gryder for en gennemsnitlig gårdhave eller store og mellemstore mellemstore gryder for en Väster plads. Du kan indsætte dem blandt dine andre gårdhave blomster tilføje sort.

•Opret en grænsen-grænsen. Brug den mindre række morgenfruer som fransk morgenfrue og dronning Sophia til edge din blomst eller vegetabilske haver. Dette vil give en grænse, der vil hjælpe afskrække myg fra kommer, mens du lugning eller blot at gå til og fra dit hjem.

•Sæt nær vinduer og døråbninger. Dette er et vigtigt skridt. Fyld din altankasser med Golden Gate morgenfruer og pot op et par større sorter som afrikansk morgenfrue nær døråbninger til at holde blodet suckers fra kommer ind i dit hjem og summende omkring dig om natten. Pot op et par til at sætte på sengeborde på din kahyt at holde din ferie fri for kløe.

•Dress op din udendørs bord. Signet morgenfruer har superklar blomsterhoveder og en lacy blad, der vil hjælpe juble op en udendørs spiseplads samtidig holde myggene væk. Pot op en række mellemstore Potter at gøre en mindeværdig sommer centerpiece. Hvis dine gæster bliver sulten, kan de selv spiser denne særlige række plante!

Tips & advarsler

  • Tage de tørrede blomsterhoveder i slutningen af sæsonen og plante frøene næste forår for at genopfylde din favorit morgenfrue planter gratis. Bare holde tørre hele vinteren og i foråret plante.
  • Morgenfrue er modtagelige for spider mider og græshopper, så overvåge dine planter i hele vækstsæsonen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com