Hvordan til at rense et rum, som er en katastrofe

April 11

Hvordan til at rense et rum, som er en katastrofe

Rengøring en alvorligt rodet værelse kan være en overvældende udsigt. Ofte, det er svært at vide, præcis hvor du skal begynde, og denne selv kan få folk til at undgå nogensinde begynder. Nøglen når de står med en katastrofe af et rum er at vælge et udgangspunkt, og arbejde i en logisk progression, indtil hele rummet er renset. Mens det kan tage kan et par timer, når rummet er renset korrekt vedligeholdelse forsikre, at næste gang du rense det, vil det kun tage et par minutter.

Instruktioner

•Pick op alle Papirkurv på værelset. Få flere skraldeposer og have dem ved hånden, så du ikke behøver at gå frem og tilbage fra rum til rum. Sætte alle elementer, der er trash eller unødvendige i poserne. Når fuld, binde dem ud og stak dem uden for rum, så du kan fjerne dem senere.

•Sort gennem alle rod i rummet. Hvis der er beskidt tøj, læg dem i en kurv eller en kurv. Rent tøj bør foldes og lægge væk. Gå gennem elementer og afgøre hvorvidt de anvendes på daglig basis. Oprette et "hold" bunke og en "butik" bunke.

•Pack væk alle unødvendige elementer ("store" bunken) i opbevaring totes. Disse totes kan være placeret i et skab eller stablet i stuen, hvis opbevaring plads er begrænset. Emnerne vil være til stede, men ikke skaber rod i midten af rummet.

•Støvposens alle overflader i rummet. Når alle rod er organiseret, vil du kunne få på fladerne i rummet. Hvis du har blinds, bør disse være støves så godt. Hvidvaske gardiner efter deres pleje instruktioner.

•Vacuum eller feje gulve. Sørg for at få under møbler og på svært tilgængelige steder.

Tips & advarsler

  • Følg en seks-måneders "use it or lose it" politik at skære ned på rodet. Hvis du ikke har brugt en vare i seks måneder eller mere, eller du har glemt du selv havde det, behøver du det. Enten smide varen eller donere det til velgørenhed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com