Sådan afbryde kunstvanding

April 12

Sådan afbryde kunstvanding

Vandingssystemer er en vigtig del af plænen og haven pleje i tørre klimaer. Rør lede vandet hvor behov, nok til at sikre sunde regelmæssigt plante vækst. I vintermånederne, men er det ofte nødvendigt at winterize vandingssystem, hvilket betyder, at frakoble systemet indtil efter forår tø. Frakobling vanding er ikke en vanskelig proces, men det kræver du at følge en bestemt procedure for at sørge for, at alle vand drænet fra systemet, efterlader ingen tilbage til at fryse i kulden og sprænge dine rør i processen.

Instruktioner

•Klippe magt kontrol boks for vandingssystem fra afbryderknappen, og derefter slukke for vandforsyningen til systemet for at undgå elektriske stød eller oversvømmelser. Vandgennemstrømningen er generelt styres med en ventil, og kan slukkes ved at dreje ventilen til den slukkede position.

•Åbn afløbet ventiler i hele systemet til at dræne vand tilbage i vandingssystemet. Drej alle manuelle afløb ventiler til deres åben opposition fuldt, eller aktivere en af kunstvanding stationer til at sænke trykket i rørene nok til at åbne nogen automatisk afløb ventiler.

•Tag tilbagestrømning forebyggelsen og afløb det så godt. Brug en butik vakuum med en vedlagte slange til at pumpe ud nogen af kunstvanding system risers.

•Træk op sprinklere til at dræne vandet fra sprinkler organer, hvis sprinklerne indeholder kontraventiler.

•Wait for vand til at stoppe dræne fra systemet. Vende tilbage til området afspærring ventil og åbner afløbsventil kedel eller fælles landbrugspolitik på stop og affald ventil til dræn resterende vand fra systemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com