Canna liljer, der vokser i skyggen

April 12

Canna liljer, der vokser i skyggen

Tropical-leder canna liljer foretrækker sol, men de vil vokse i delvis skygge. En del skygge betyder, at planten får mindst tre eller fire timer i direkte sol. Dappled skygge betyder, at området er lyse, men skygge af løvfældende træer. Fuld skygge betyder, at ingen direkte solen når planter, såsom langs nordsiden af et hegn eller foundation.

Canna Stuttgart

Canna Stuttgart har creme-farvede blade stribet med lysegrønt. Dens blomster er en fersken farve. Det skal have beskyttelse fra solen eller dens blade vil brænde, så plante det, hvor det får kun morgensolen eller i dappled skygge, og giver det masser af vand.

Canna Pretoria

Canna Pretoria går under flere navne, herunder Bengal Tiger og Aureostriata. Det har grønne blade med smalle gule striber og producerer orange blomster. Det tager en del skygge og er meget varme-tolerant. Canna stribet skønhed har lignende blade, men gule blomstrer.

Canna Pink Sunburst

Canna Pink Sunburst har blade stribet i grøn, rød og orange, og de hele blade har en pink stemmer. Dens blomster er en laks pink. Det er en kortere sort, vokser til 3 fod høj, og tåler en del skygge. Andre mørke endivie cannas vil vokse en del skygge, men vil tage på en grønlig stemmer.

Kultur

Cannas brug for fugtig jord og almindeligt vand. De vokser 5 til 6 feet tall og blomst i sensommeren. De er hårdføre til USDA zone 7 og bør være mulched om vinteren, når løvet er blevet dræbt af frost. I koldere klimaer, ophæve jordstængler i efteråret og gemme dem i fugtige sphagnum eller vermiculit over vinteren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com