DIY hjem AC udluftningsanordning rengøring støvsugere

April 12

DIY hjem AC udluftningsanordning rengøring støvsugere

Centrale klimaanlæg ventilationskanaler kan samle støv og spindelvæv, hvilket fører til nedsat kølekapacitet og andre problemer i et klimaanlæg. Rengøring kanalerne dig selv ved hjælp af hjem støvsugere kan spare på bekostning af at have kanalerne renset professionelt, og kan også gemme bekostning af kostbare reparationer til hjem klimaanlægget.

Fjern

Brug den relevante skruetrækker til at fjerne dækslet fra hver udluftning i hjemmet. Bruge varmt vand til at fjerne støv og snavs fra hver udluftningsanordning før limning, når du har fuldført den rensning oparbejde

Vakuum

Brug en støvsuger med et udvidet slange inde i kanalen arbejde af hver slids i hjemmet. Forsigtigt vakuum i en opadgående retning at fjerne lag af støv og spindelvæv fra hver kanal. Brug sikkerhedsbriller til at beskytte øjnene mod støv, der kan falde som du begynder at støvsuge kanalerne.

Kage på støv

Bruge sprække værktøj udlæg i din støvsuger for svære at nå hjørnerne af kanalsystem indramning og i læg fundet i kanalsystem hvor tykke lag af dust ophobning er fælles. Anvende blid pres for at sikre fjernelse af grundige og effektive støv fra kanalerne din hjem aircondition ventilationsåbninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com