Skyttegrav kantning

April 12

Skyttegrav kantning

Skyttegrav kantning skaber en effektiv barriere mellem plænen og haven uden at tage opmærksomhed fra farver og teksturer af dine planter. Det er en enkel og elegant løsning, der giver blomsterbede et rent, naturligt udseende kant. Skyttegrav kantning er enkel at gøre i en eftermiddag med grundlæggende værktøjer og vedligeholdelse.

Værktøjer

Udseendet af renden kantning bestemmes af hvordan lige og ren skyttegrav er skåret. En spade med en flad klinge og lige kant er det bedste værktøj til pæn skyttegrav kantning. Bruge en med et langt håndtag for at undgå bøjning og såre din ryg. Det er fordelagtigt at slibe kanterne af spade med en fil til at foretage præcise udskæringer at skive let gennem snavs og de nederste befolkningslag.

Forberedelse

Forberede en have til skyttegrav kantning er enkel. Skyttegravene er typisk 3 - til 4 inches dyb, eller nok til at fjerne græs og rodsystemer, og omkring 6 inches lang. Den bedste måde at sikre din stiplede linjer bliver lige er at indsætte træ stakes 6 inches fra kanten af strengen haven og stræk omkring indsatsen. Hvis haven kanter er buede, skal du bruge et reb til at oprette en disposition til kantning.

Installation

At skabe skyttegrav kantning er en enkel proces, men det kræver pleje. Tage sig tid til at sikre spaden er placeret i overensstemmelse med den tidligere cut at sikre bløde linjer. Smide fjernet græs og ukrudt i en kompostbunke, og tilføje fjernet jord til din have seng. Når hele renden er skåret, skråne den indvendige side mod haven med en rake.

Vedligeholdelse

Skyttegrav kantning opkald for lys, men regelmæssig vedligeholdelse. Planlæg at trække egensindige græs og ukrudt fra væggene i renden hver anden uge. Re at skære den yderste kant i begyndelsen af foråret og efteråret vil holde linjerne sprød.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com