Hvordan du udskifter en Log i en bjælkehytte

April 12

Hvordan du udskifter en Log i en bjælkehytte

Log hytter og sommerhuse har en visse rustikt udseende, at mange mennesker sætter pris på, men ofte har dårlig konstruktion, der kan efterlade log vægge sårbare over for elementerne. Fugt kan forårsage en log i din væg til at rådne og mindske styrken af denne mur. Hvis du er vidende om opførelse af bygninger, log, kan du erstatte logfiler med friske logfiler til at stabilisere væggen og sikre din bjælkehytte.

Instruktioner

•Hire en entreprenør med erfaring med bjælkehytter hvis du ikke er vidende om bygning af bjælkehytter. Dette sikrer, at arbejdet er udført korrekt, og du ikke reducere stabiliteten i kabinen.

•Purchase en erstatning for log du vil være udskiftning. Log hjem forsyningsvirksomheder kan hjælpe dig med at finde en leverandør for at købe en log, der matcher din kahyt. Sørg for at vide længde udskiftning skal være når du bestiller. Afhængig af grunden til du skal udskifte loggen, kan det være den fulde længde af væggen eller kun en del af væggen.

•Klippe ud den log, hvor du erstatter med en sabel sav. Savklinge bør kunne skære igennem metal spikes eller skruer i log mur.

•Tag log ved at skære og trække med en motorsav og wrecking bar. Du vil kunne fjerne rådnende træ lettere end massivt træ.

•Sæt den nye log ind i rummet du bare skåret ud ved at løfte det og skubbe det på plads. Dette kan kræve flere mennesker til at udføre. Hvis dine vægge er tunge og not stil, afbrød den øverste tungen fra den nye log så udgangen er flad.

•Sæt den nye log til den resterende væg med forgyldt dæk skruer, ved hjælp af en boremaskine. Denne særlige type af skrue korrosionsbestandigt og drev let ind i skoven.

•Brug et rør af log klirrende og en fugemasse pistol/applikator til at forsegle leddene mellem de gamle og nye logfiler med log klirrende. Du kan købe log klirrende fra en log levering butik. Mange isenkræmmere sælger forskellige stilarter af fugemasse kanoner. Følg vejledningen på applikatoren/pistol til at indsætte det chinking rør og anvende fugemasse.

Denne fugemasse skaber en tæt forsegling for at forhindre støv, fugt eller andre partikler fra passerer gennem din væg.

•Stain log til at matche den eksisterende væg (hvis det ikke allerede) og anvende et træbeskyttelsesmiddel til området. Du kan anvende konserveringsmiddel til hele væggen eller struktur, hvis du har lyst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com