Sådan fjerner tørrede Latex maling fra træ pletten

April 13

Sådan fjerner tørrede Latex maling fra træ pletten

Uanset hvor omhyggelig er du, maleri kan være en rodet job. Malingen kan sprøjt, drys, drypper og spill på tilstødende overflader. Latex maling er nem at fjerne med en fugtig klud, hvis du fange det, mens det er vådt. Tør maling kan være sværere at fjerne. Men der er flere muligheder for at fjerne tørrede latex maling af bejdset træ overflader, såsom trim, baseboards og gulve.

Instruktioner

•Scrape overskydende tørrede latex maling fra træ pletten ved hjælp af en plastik skraber, kreditkort eller endda din negl. Undgå at bruge en sharp metal skraber, der kan ridse eller gouge træet.

•Saturate køkken krat svamp med meget varmt vand og skrubbe tørret malingen. Få træets overflade meget våd. Det varme vand vil blødgøre og løfte maling fra overfladen.

•Tilføj om en kop af ammoniak til en gallon af varmt vand i en plastik spand hvis malingen er blevet tør i lang tid. Skrubbe malingen med på svamp, indtil det begynder at blødgøre. Trick at bruge varmt vand, med eller uden ammoniak, er at holde overfladen våd mens gnider tørret malingen væk.

•Applicer denatureret eller sprit rigeligt med en klud, hvis det varme vand ikke er effektive. Gnid maling, re fugte det med alkohol ofte. Hvis du bemærker, træ pletten farve lettelse, stop. Alkohol vil ikke skade olie-baserede pletten, men vil fjerne vandbaseret eller latex pletten sammen med tørret malingen.

•Tag tørret malingen med en våd slibning svamp eller våd-tør sandpapir, hvis træ pletten er vandbaseret. Noget du kan bruge til at fjerne tørrede latex maling fjernes i dette tilfælde også tørrede vandbaseret bejdse. Match pletten farve og genanvende pletten på de områder du har gnedet ned på Bart træ.

Tips & advarsler

  • Wrap en fugtig klud rundt om kanten af en stiv metal skraber at arbejde på farvet træ kanterne støder op til en væg eller nogen svære at nå stedet.
  • Åbne vinduer eller bruge en fan for ventilation til at sprede dampe, når du arbejder med ammoniak.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com