Fordele og ulemper ved forskellige nåletræ træer

April 13

Fordele og ulemper ved forskellige nåletræ træer

Nåletræer, planter der bærer deres frø i kegler, gøre fremragende landskab træer i mange tilfælde. Hjem gartnere skal understrege de stærke punkter i nåletræer de plante, mens du forsøger at afbøde svaghederne. Hver type af nåletræ har forskellige fordele og ulemper du bør overveje før du placerer et træ på din ejendom.

Fyrretræ

Fyrretræer gøre typisk fremragende skærme eller modellen planter. En hurtigt voksende, attraktive træet, som white pine, skaber et omdrejningspunkt i en ellers nøgne landskab. Træet transplantationer godt, men trives ikke i forurenede betingelser, hvilket gør det et dårligt valg for byområder. Den japanske sort fyr, i stigende grad dyrket i de seneste år, gør et godt eksemplar plantning på grund af dens uformel vækst vane. Men denne vækst vane gør det uegnet til masse plantninger, ifølge Virginia Cooperative forlængelse.

Enebær

Leyland Cypern, en hybrid af ægte cypres og falske cypres, er for nylig blevet en favorit for mange conifer avlere på grund af sin hurtige vækst og dens egnethed som både en screening plant og et læhegn. Det leveres i en række attraktive farver, herunder golden-gul og blå-grøn. En ulempe ved træet er dens sårbarhed over for bagworms, et møl larver. En anden mere alvorligt problem er Seiridium fordærve, en sygdom som normalt angriber træer modtager for meget vand.

Rødgran

Graner har typisk frodige blade, hvilket gør dem gode accent planter. Et andet stærkt punkt af graner, deres symmetrisk vækst vane, muligvis ikke, hvis du placerer småplanter i skygge. De har også brug for veldrænet jord til at blomstre. Graner gør ikke godt i alle klimaer. Native til koldere klimaer, kan de ikke trives i varmt vejr. Nogle typer af graner, som Colorado blue spruce, kan vokse helt høje og måtte overmande en mindre gård.

Beskæring

Skære nåletræer kræver forståelse de forskellige tolerancer for beskæring blandt de forskellige typer af nåletræer. Nogle tåler beskæring bedre end andre. Du kan beskære Taks og hemlocks uden meget problem, da de kunne modstå klipning nemt. Gran cedars og graner også acceptere en kraftig beskæring. Dog kan du beskadige pines, hvis du ikke beskære på et passende tidspunkt, der er i foråret. Vær forsigtig ved beskæring enebær og arborvitae. Skære kan en gren for langt forhindre løv genvækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com