Forskellige dele mellem en Papaya plante & en Lily plante

April 13

Forskellige dele mellem en Papaya plante & en Lily plante

Papaya er tropiske planter, der kan vokse ind i træer. De dyrkes for deres frugter, og sjældent er deres blomster anvendes til dekorative formål. Liljer, derimod er hovedsageligt bruges til dekoration og bærer ikke frugt. I sammenligning afvige dele af hver af disse planter, som liljer arbejde fra en pære system og papaya vokse fra en tynd stilk struktur.

Papaya

Mens nu fundet i tropiske områder rundt om i verden, papaya er hjemmehørende på tropiske områder i Sydamerika. Det tilhører Carica papaya eller Caricaceae familie. Stammen af papaya er tynde og hule med "store, lange stænglede og ekstremt fligede blade" ifølge urter 2000 hjemmeside. Papaya har ikke nogen dominerende filialer, og dets frugt har en glat udseende og føler. Den modne frugt er gul-orange farve, mens de umodne frugt producerer en mælkeagtig stof brugt til medicinske formål. Når indsamlet og tørret, er dette stof omtales som rå papain, en blanding af Proteolytiske enzymer. Andre elementer af rå papain, ifølge webstedet urter 2000 omfatter hydrolysen af fedt og kulhydrater i kroppen. Papaya har kødfulde, voksagtig, fem-grafitmine blomster og kan vokse 6 til 10 fod i det første år med vækst og nå op til 20 eller 30 fod.

Lily

Liljer er pære planter og generelt bruges som dekorative blomster. De er meget velduftende og kommer i en vifte af farver, herunder pink, rød, guld, orange og hvid samt mange former og størrelser. I stedet for at have bare rødder, gemmer liljer deres næringsstoffer i deres pærer for den følgende sæson. Stængler og blade varierer alt efter type; nogle stammer er kun et par inches høj, mens andre vokse op til 8 inches. Bladene producerer næringsstoffer, som gemmes derefter i pæren. Kronblade af lilje blomster kan have prikker og streger, hjælpe insekter finde blomstens nektar. Blomsterne har tre kronblade og tre bægerblade, grønlige del af anlægget nedenunder kronblade. Generelt, bægerblade matcher farven på lilje blomst. Liljer har seks mandlige reproduktive dele, kaldet støvdragere, og tre kvindelige reproduktive dele, kaldet pistoler, som findes i midten af blomsten.

Forskelle

Papaya planter bruges primært til frugt og efterfølgende medicinske egenskaber. Papaya er ofte ingrediens i hudpleje produkter; Ifølge urter 2000 hjemmeside omfatter dens fordele evnen til at falme fregner og brune pletter. Papaya har en lille duft, men liljer er kendt for deres stærke, duftende aroma. Liljer er hovedsagelig anvendes som cut-blomst prydplanter samt haveplanter. Papaya er tropiske planter, og mens liljer er plantet i foråret kan nydes hele sommeren, de kræver ikke tropiske eller i nærheden af tropiske temperaturer til at overleve. Liljer indeholder både mandlige og kvindelige reproduktive dele, mens papaya generelt er ene eller det andet; men "perfekte" (mandlige og kvindelige) planter er også muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com