Unikke organisation idéer

April 13

Unikke organisation idéer

En organiseret hjem er et lykkeligt hjem. Når ting kan være fundet og lægge væk, huset bliver renere og familien bliver gladere, fordi der er mindre forvirring. Organisering af et hjem kan være givende, men det kan også blive dyrt hvis du køber alle de høj-dollar organisere ideer, som du kan se. Bruge elementer kreativt er ressourcestærke, mere miljømæssige og frem for alt billigere.

Spisekammer

En over-the-door sko rack med klare lommer virker vidundere på bagsiden af pantry dør. Det kan holde pasta pakker, tørrede bønner i tasker, pakker af tørrede saucer, små krukker af krydderier, ruller i aluminiumsfolie og plastfolie, frigøre plads på hylderne i pantry. Dette er også et fantastisk sted at gemme disse plastik indkøbsposer til genbrug.

Badeværelset

Alle de små ting er, hvad får på måde i badeværelset. Tage en antikke tekop eller to til at gemme din vatkugler eller bomuld svaberprøver i med tapetet. Bruge offerfund holdere til ting som bobby stifter eller andet hår tilbehør. En gammel vin rack eller kasse kan fordoble som et sted at opmagasinere rullede håndklæder, så at de ikke tager værdifulde skjulte plads nedenunder tælleren. En lille apothecary tabel eller brystet fungerer godt i større badeværelser til at gemme ting som ekstra sæbe, deodorant, vaskeklude og hånd håndklæder.

Skabet

Meget sjældent ser nogen indersiden af vores toiletter, så at gøre tingene smukke ikke er nødvendigt. Hvis du har gamle hat kasser eller endda skotøjsæsker, er de gode til at gemme mere end hatte og sko. Enten kan bruges til at holde matchende ting som et tørklæde, hat og handsker sammen på ét sted, så du ved hvor man kan finde dem hver vinter. Større kasser er også fantastisk til at gemme hele outfits, herunder sko, der sjældent bruges.

Hvis du har plads i dit skab og har en Vinreol, som du ikke bruger, det kunne være det perfekte sted at organisere dine sko, sandaler eller klip-klapper, og kunne selv holde små punge eller håndtasker. For at holde dine smykker organiseret og synlige, hænge en over-the-door stil sko organizer med klare lommer og sætte individuelle halskæder, øreringe par og armringe i hver lomme. Dette vil holde halskæder fra at få sammenfiltrede samtidig holde alt gemt endnu synlige for dagligt slid.

Legerummet

Hvis du har børn, kender du det rod, de kan forårsage. For at indeholde rod, holde børnene interesseret i at sætte ting væk. Først skal du vælge den ene væg til at installere en række eller to af udvendige gutter, der handler om øjenhøjde med dit barn. Denne "hylde" er nu et fantastisk sted at gemme børnebibliotek. Disse instant bakker er også et sted for markører, farvekridt eller kridt når knyttet til en gammel køkken countertop, der har været forsvarligt fastgjort til væggen for et crafting område. Opbevaring under bordpladen er hel benytter opvakt farvet popcorn dåser som dem du får under ferie, fyldt med tilfældige "smalls", der ellers ville gå tabt i midten af gulvet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com