Hvor hen til lave træ Rot Under gulvtæppet

April 13

Fugt, der trænger dit tæppe kan have en skadelig virkning på trægulv nedenunder. Mere fugt, der trænger ind og jo længere træ rester fugtig, jo højere risiko af rådnende. Hvis du opdager dit gulv føles blødt og svampet, eller hvis du bemærker en lugt kommer fra gulvet, der ikke sprede med Tæpperens, inspicere træ, og reparere eller erstatte det som kræves baseret på omfanget af de rådner.

Instruktioner

•Træk op det eksisterende tæppe. Medmindre kun en meget lille del af wood har rådnet, er det bedre helt at fjerne det hele løber segment dækker op træ du mistænker for at være rådnet. Hvis løber lugter muggen, bør det være bortskaffes. Hvis det ikke er mugne, kan du potentielt genbruge gulvtæppet. Dette er en bedre løsning, når den træ rot ikke er knyttet til lækage siver gennem tæppet, men snarere fra vand der kommer fra nedenunder på gulvet eller fra ned en væg.

•Fjern alle underlag, der blev installeret under den oprindelige tæppe.

•Mark ud af området med en blyant hvor træet er rådnet. Hvis flertallet af en krydsfiner plade er rådnet, skal du bruge et brækjern til at trække det helt. Hvis kun en del af det er rådnet, bruge en tømrer pladsen til at afmærke en firkantet opskæring område omkring den rådnet del af gulvet. Cut square ud af arket ved hjælp af en færdighed-sav. Bruge en kølle og træ mejsel til at bryde bestyrelsen ud i nærheden af vægge, hvis du ikke kan nå det med din sav.

•Klippe et stykke krydsfiner samme tykkelse som det oprindelige undergulvet passer i hullet. Negle det på plads. Søm en hele ny ark af krydsfiner på gulv bjælker, hvis du har valgt for at fjerne en hel ark i stedet.

Tips & advarsler

  • Hvis træ undergulvet skal du udskifte er i kælderen, sikre, at du installerer en dampspærre mellem den betonunderlag og den hele træ undergulv. Træ lagt direkte på beton absorberer fugt, der naturligt rejser gennem beton, og til sidst rådner.
  • Hvis gulvet bjælker, selv har rådnet, har du to muligheder. Små pletter af rot, bruge en injicerbare produkt designet til at stabilisere og beskytte træ fra yderligere rot. For større problemer, har en professionel evaluere skaderne og rådgive dig om kurser for at reparere eller erstatte ordet strøer.
  • Rådnet træ er undertiden et problem som en utæt VVS-armatur. Hvis du ikke finde kilden til lækagen og reparere det, Forvent problemet igen. Dette kan føre til at gentage en tidskrævende og dyre reparation.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com