Sådan køber du tropiske Sapodilla frugttræer

April 14

Sådan køber du tropiske Sapodilla frugttræer

Sapodilla træ er unikt idet det tilbyder både en lækker dessert frugt- og også et vigtigt element i tyggegummi, kaldet chiclegummi. Sapodilla er en hårdfør plante, der kan tage en bred vifte af jord, selv ler og sand, og kræver lidt vedligeholdelse, hvilket gør den ideel for casual gartnere, gartnere voksende planter indendørs eller gartnere kæmper med dårlig jord. At vide hvilke træ til at købe er meget vigtigt, men heldigvis, sapodilla er et simpelt træ at dømme sundhed og kvalitet.

Instruktioner

•Locate en producent af træerne kan du besøge hvis det er muligt. Sapodilla er især populære i tropiske klimaer, så avlere vil være mest almindelige i varmere dele af landet. Hvis du er i en tempererede zone eller har haft flere frost for nylig i dit område, kigge efter en olivendyrker, der rejser træer i et drivhus. Sapodilla har problemer med frost, og træer, der ikke har været udsat for frost eller kolde temperaturer vil være sundere.

•Undersøg træet nøje. Kontrollere bladene: de skal være blank, mellem 3 og 4 inches lang, og grupperet i slutningen af kviste af træet. Sapodilla er stedsegrønne og har ingen brune blade eller blade falder ud af det. Kig nøje på formen af træet: yngre træer vil have en trekantet eller pyramideformet kig til dem, mens ældre træer vil have hvad der ligner en krone på toppen.

•Discuss typer af sapodillas med Havecenter før du køber. Der er flere sorter ud over den vigtigste type af træ, med den afgørende forskel er, at sorter vil være meget kortere i modenhed end den vigtigste type og smag af frugt. Der er fire sorter: farin, Tikal, Prolific og Russell, hver giver forskelle i frugten. Alle, dog vil producere chiclegummi.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com