De bedste måder at rense swimmingpool fliser

April 14

At holde din swimming pool ren ikke kun gør din pool, ser bedre ud, men også sikrer sunde og sanitære svømning for dig og din familie. Det er vigtigt at holde alle dele af dit poolsystem ren på alle tidspunkter--pumpe systemer, backwashing systemer, filtre og flise. Rengøring af fliser i bunden af din pool overflade og omkring ydersiden kan af din pool fjerner calcium og kalk aflejringer, ikke at nævne potentielt skadelige alger og bakteriel vækst. Heldigvis er der måder at opretholde den rene look og sanitære tilstand af din swimmingpool fliser.

Rengøring teknikker

Der er generelt to måder at holde din swimmingpool fliser ren og fri for skadelige vækst: tømning af pool vand og pres vask flise overflade (rengøring flise uden for puljen kræver ikke tømme bassinvandet, selvfølgelig) og tilføje kemikalier til pool vand, der synker til bunden af vand til at rense fliser for dig. I betragtning af den høje grad til hvilken svømmehal vand er allerede kemisk behandlet, foretrækker mange mennesker ikke at indføre endnu flere kemikalier i bassinvandet. Derudover kan det tage en betydelig mængde af tid til at se resultaterne af de rensekemikalier efter at føje dem til vandet, og alvorligt beskidt flise kræver ofte mere end en kemisk behandling. Endelig, ved hjælp af kemiske behandlinger ofte betyder kemikalierne skal overlades til at opløse fuldstændigt efter flisen er renset og før poolen vand er sikkert til svømning. I betragtning af disse overvejelser, er højtryksspuling flisen manuelt typisk den mere foretrække af de to muligheder, selv når factoring i ekstra tid og kræfter for at tømme din pool vand.

Flere tanker om pres vask

Hvis du vælger at presset vaske din pool flise manuelt, den næste overvejelse er hvilken type af pres vask at bruge: højtryksspuling med almindeligt vand alene, sandblæsning med en blanding af sand og vand til øget abrasiveness eller perle vask--en metode til højtryksspuling, blander glas perler og valnød shell grus til vand igen at øge slibende rengøring magt af væsken.

Vand alene kan rense fliser, men tilsætning af sand eller perle medier kan spare dig for en masse værdifuld tid og indsats. Både sand og perle medier kan købes i enhver butik, der sælger tryk skiver eller swimmingpool forsyning butikker.

Rengøring Tips

Altid bære handsker, beskyttelsesdragt og øjenværn ved brug af pres skiver, især hvis vask væske har været befæstet med sand, perler eller andre sprængning medier. Dræne pool helt og lad ikke personer eller kæledyr i nærheden af eller omkring poolområdet under blast rengøring. Blot sigte højtryksrenser direkte på flisen og fortsætte vask indtil flise vises ren. Resterne af blast medier vil blive fjernet fra bassinvandet af din pool rengøring skimmer i løbet af den næste rengøring cyklus. Når du genopfylde poolen, er det klar til svømning.

Andre overvejelser

Hvis du har brug at rydde din pool hurtigt, kan rengøring med kemikalier tilføjet at bassinvandet være et egnet alternativ. Nøje følge producentens anvisninger og lad ikke nogen svømme i bassinvandet, indtil det er sikkert at gøre det som anbefalet af vejledningen. For at spare dig selv for besværet helt, kigge efter en professionel pool rengøring, der tilbyder flise rengøring som en del af sine tjenester. Regelmæssigt rengøring pool filtrering og pumpe systemer kan også medvirke til at reducere den frekvens, hvormed du skal rense dine fliser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com