Hvad betyder det, når min kedel rør Gurgle?

April 14

Hvad betyder det, når min kedel rør Gurgle?

Den mest sandsynlige årsag at du høre irriterende klukkende i din kedel rør er luft fanget inde. Årsag til støjen kan forklares ved den elementære fysik af kedler og rør, der indeholder varmt vand og en forebyggende pres lettelse system. Der er skridt du kan tage for at fjerne den klukkende og forhindre en gentagelse.

Symptomer

Hvis du hører, klukkende i dine rør, kan det synes at være placeret på et sted eller bevæge sig gennem dine rør, boblende og churning langs. Hvad du hører er luft fanget i rørene.

Kilde til luft

Opvarmet vand udvider sig, skaber pres i et lukket system. Hvis din kedel og rør havde ingen måde at rumme pres for at udvide varmt vand, ville systemet blæse ud. For at forhindre dette i at ske, har kedel systemer et relief tryktank, der indeholder luft. Varmt vand, der kommer ind i tanken at udvide komprimerer luften inde. Tanken har en ventil til at frigive lufttrykket, når tanken fyldes med ekspanderende varmt vand, en potentielt farlig situation. Hvis nogle af denne luft kommer ind i dine rør, det vil gøre en klukkende lyd som det flytter uskadelig gennem dit system.

Behandling

Luften er lettere end vand; så hvis den undslipper ekspansion tank, det stiger gennem dine rør og indsamler på høje punkter. Kedel systemer har typisk en lille "tire ventil" på de høje steder hvor du kan "bløde" eller release luft indtil varmt vand, ikke luft strømmer fra ventilen. Hvis dit system ikke har disse ventiler, nødt du til at slukke for systemet, dræne vandet og genopfylde det.

Forebyggelse

Installere luft eliminators, der automatisk bleed air fra dit system som det indsamler i høje punkter. Hvis ingen luft er tilladt at indsamle, vil du ikke høre klukkende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com