Løsninger til at fjerne maling fra træværk

April 14

Løsninger til at fjerne maling fra træværk

At fjerne maling fra træværk indebærer en smule mere end blot stripping malingen. Det er bydende nødvendigt at bevare integriteten af træ under den. Et par enkle trin og nemt at finde produkter vil forlade dit træværk paint gratis og klar til farvning eller malerarbejde, og i betydeligt mindre tid, end du måske forestiller dig.

Samle

Besøg din lokale hjem og haven forsyning butik eller hardware butik og afhente en dåse maling stripper, ståluld, en flad kantet spartel eller skraber, plastik- eller gummihandsker og sikkerhed goggles. Desuden vil du har brug for ren bomuld klude, et metal fad eller skål, malerpensler og gamle aviser.

Fjern

Læs kørselsvejledning på paint remover, før du fortsætter. Sætte på dit sikkerhedsbriller og gummihandsker. Åbn remover og hæld nogle i en metal skål eller bassin. Dyp din pensel i remover og sprede det forholdsvis tykt over et areal ikke mere end to fødder i længde eller bredde på træværket. Det er bedst at arbejde i sektioner som der er mindre risiko for manglende enhver maling og gør en rod med paint remover.

Du vil se malingen begynder at blister og boble. Forlade remover på træværket i ca 20 minutter eller henhold til anvisningerne på paint remover kan. Forsigtigt skrabe væk hævet og boblede malingen med din skraber.

Gentag denne proces i to fods sektioner, indtil alle maling fjernes fra træværket.

Forberede

Før du kan genfremstille eller pletten træværket, skal du først forberede træ. Der er tilbøjelige til at være spor af maling og maling-/ lakfjerner på træværket. Dyp et stykke stål uld i paint remover og gnid det med træets årer over træværket. Tørre op alle de overskydende remover med en ren klud. Dit træværk er nu parat til hvad dit næste skridt kan være.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com