Insekter Infesting min sølv ahorn træer

April 15

Insekter Infesting min sølv ahorn træer

Sølv ahorn er et løvfældende træ, der taber blade i sent falder. Det kan også miste bladene om foråret og sommeren på grund af insekter. Mest prydtræer er tilbøjelige til insekt skadedyrsangreb skala, mider, Udvisningshamre og forskellige larver. Skadedyrsangreb kan enten forårsage mindre blad skade eller bliver et alvorligt sundhedsproblem, som kunne dræbe træet. Check med din county udvidelse fagfolk med hensyn til de almindelige skadedyr i dit område og tage forebyggende skridt til at forhindre store skadedyrsangreb.

Sølv ahorn karakteristika

Sølv ahorn udvikler sig til et medium til store træ 50-70 fod. Anlægget har lysegrønne blade farvet på undersiden med sølv. Bladene kan være 3 til 6 inches lang med fem fliget nedskæringer. Sølv ahorn er velegnet til USDA hårdførhed zoner 3 til 9 og er en hurtigt voksende plante. Den modne træ har en dejlig rund form med en 40 - 60-fods spredning. Dens Rodsystemet er bred og kan blive et problem på fortove, og træet bliver svagere, når det bliver ældre.

Fælles skadedyr

Fælles skadedyr af rækken sølv ahorn i skadelige vaner fra sugende insekter til blade spisere. Kedeligt insekter hule under barken og cambium og phloem. De er små biller som flathead apple soegeren, ahorn callus soegeren og pinhole soegeren. Blad ruller og flere møl er leaf foderautomater. Blæren gall mider er minut insekter, der fødte i blad væv og frigive et hormon, der får planten til at danne nyt væv over hullet. Cottony skala guirlander træ med små, bløde hvide bolde på tværs af skoven.

Skadedyr skader

Blade spisere skade når deres føde defoliates et træ. Dette forhindrer træet i at oprette mad for sig selv. Gall mider er ikke alvorligt til skade, men som cottony skala, de forlader utiltrækkende formularer på de ornamentale ahorn. Skalaen er en sutter insekt, der kan reducere vigor af et træ over tid ved at fjerne vigtige vegetabilske juice. Udvisningshamre fodring på kraterets af træet forstyrrer transport af kulhydrater og vand. I alvorlige angreb, kan Udvisningshamre bælte træet, uden at efterlade mad eller vand til rådighed - der fører til døden.

Kontrol

Mange af de insekter, der plager sølv ahorn træer kan styres af god hygiejne. Mange af disse skadedyr overvintre i en eller anden form i blade strøelse og tidligere skadet træ. Rive op snavs og beskæring ud angrebne træ hjælpe med at fjerne kilder af insekter til næste sæson. Gartneri olier og sæber er meget nyttigt, hvis anvendt ofte og udgør ingen risiko for miljøet eller din familie. Specifikke kemiske sprøjtemidler kan anvendes, men kan forårsage perifert miljøvirkninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com