Hvordan man laver en toiletpapir opbevaringsskab

August 29

At holde rummet omkring dit hjem ryddeligt er vigtigt for udsmykning et værelse samt gør det let at flytte rundt. Dette er især vigtigt i badeværelser, som ikke kan tilbyde en masse ekstra plads omkring vasken, karbad og toilet. For at holde dit toilet papir pænt sætte væk mens stadig tilgængelige til brug i enhver størrelse badeværelse, kan du gøre en toiletpapir opbevaringsskab, der vil holde tre til fire ruller papir stablet oprejst.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby en af 2-mund-lange, 1-tommer-af-8-tommer boards opretstående skal bagsiden af kabinettet. Hold hver af din 1-tommer-af-6-tommer brædder lodret og vinkelret på ryggen bestyrelsen til at tjene som kabinet parter. Juster kanten af side boards til ansigt af bestyrelsens ryg. Bore skruer gennem ryggen og i sider hver 6 inches.

•Sæt en 8-tommer lange stykke over toppen af enheden og justere stykke flugter med yderkant bestyrelser. Skrue igennem toppen og i siderne og bagsiden af enheden ved hjælp af to skruer på hver side. Dreje enheden. Placer den anden 8-tommer lang stykke på anden enden og fastgør med skruer.

•Lay enhed ned ombord tilbage 1 x 8-tommer. Angiv de andre 2-fods, 1-by-8 over den sidste åbne side af kabinettet til at danne en dør. Vælg hvilken side af døren du ønsker hængslerne og placere dem omkring en mund fra hinanden. Vedhæfte hængsler ifølge producentens anvisninger.

•Sand over hele enheden at fjerne ru overflader og glat i kanterne. Anvend et jævnt lag af spray primer efterfulgt af spray maling i farve efter eget valg, følge anvisningerne på dåsen. Lad enheden tørre grundigt i to til tre timer.

•Hold dit skuffen trækker på forsiden af kabinettet døren overfor de sider, hvor du har vedhæftet dit hængsler. Åbne døren og skrue gennem bestyrelsen og ind i bagsiden af din skuffe træk at vedhæfte.

Tips & advarsler

  • Personliggøre din fryser af enten hånd maleri billeder af blomster, dyr, landskaber, eller stenciling på designs ved hjælp af akrylmaling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com