Hvordan at reparere vejr udstyr

April 15

Vejr udstyr består af mange instrumenter. Anemometre måler retningen og hastigheden af vinden. Termometre måle lufttemperaturen. Hygrometre måle vanddamp. Barometre måle luftens tryk. Selvfølgelig, har hvert instrument sine egne unikke problemer fra tid til anden. Den gode nyhed er, at der nogle enkle rettelser til nogle af de mere almindelige problemer. Uanset om du er en vejr entusiast eller professionel meteorolog kan du har dit udstyr fungerer korrekt på ingen tid.

Instruktioner

•Tag en vindmåler fra mount. Undertiden anemometre stick. En af grundene til dette er snavs opbygning. Bland mildt rengøringsmiddel med vand. Anvende blandingen på de bevægelige dele med en nylon pensel. Fjern snavs. Skyl og tørlæg.

•Undersøg dit termometer. Check for utætheder, revner og chips. Hvis nogen af disse problemer findes erstatte termometeret.

•Forbind-kalibrere hygrometer. Hvis hygrometer ikke er måler luftfugtigheden korrekt hjælper det til at kalibrere det igen. Bland vand og salt i en kaffekop. Placer kop og hygrometer i en plasticpose, være omhyggelig med ikke at tillade saltvand til at røre hygrometer. Forsegl posen. Vent 8 til 12 timer. En normal fungerende hygrometer bør læse 75 procent, hvis normale. Hvis mindre end 75 procent justerer det i overensstemmelse hermed.

•Udskift et brækket rør i en barometer. Gamle røret anbringes i en plastpose. Hvis der er nogen resterende kviksølv bortskaffe det som kemisk affald. Sørg også for skruer på basis af barometeret er ikke for stram. Når trykket falder, holde stramme skruer kviksølvet fra at falde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com