Hvordan du udskifter udendørs trapper

April 16

Udendørs trapper er bundet til kræver vedligeholdelse, især hvis du bor i et vådt klima, hvor der er en konkret ændring af sæsoner, der omfatter vinter. Måske vil reparationer være få og langt imellem og kun indebærer en lille mængde af indsats. Men forstå, hvordan trappen få repareret kan hjælpe dig i gang med at designe den næste sæt, som du bygger. Følgende er nogle indsigter, der vil hjælpe i din opgave at erstatte udendørs trapper.

Instruktioner

•Tag defekt slidbaner med et brækjern og/eller en 4-mund koben. Trække søm ud først med en kat 's pote, og derefter bruge den lange koben. Tage din tid, så du ikke skader en eksisterende trapper. Hvis slidbanen er skruet i gennem siden af stringer, har disse skruer være bakkes ud med en elektrisk skrue pistol.

•Sæt slidbanen på et sæt af savbukke og måle alle dimensioner. Vælg et stykke tømmer at kampe, størrelsen af den gamle slidbane, eller på det mindste vælge en bestyrelse, der kan gøres til at matche med et par enkle snit. Tykkelsen af slidbanen bør følges, når du køber træ på dit lokale tømmerhandlen, men bredde og længde kan skæres på et par af savbukke med en rundsav.

•Undersøg resterende trappen før den manglende brik sættes tilbage på plads. Du kan finde flere stykker, der skal udskiftes. Hvis stringere er dårlige, hele sættet af trapper skal komme fra hinanden, men en riser kan erstattes på samme måde som erstatter slidbanen.

•Kontrollér sikker forankring system eller træ stykker, der understøtter slidbanen er i god stand. Hvis de er metal, tjekke hver enkelt for rust. Hvis de er træ kan du erstatte dem med metal beslag, der passer til nedenunder eller foretage udskiftning træstykker, bare for en sikkerheds skyld.

•Paint den nye stykke med maling, sealer eller creosot. Hvis det er trykimprægneret, så være dette trin ikke nødvendigt.

•Installer nye stykke med lange, galvaniseret builder skruer (1 1/4 til 2 inches). Bruge et bor til at sætte i en pilot hul. Sørg for hovedet af skruen er flugter med overfladen af brættet.

Tips & advarsler

  • For de fleste sæt udendørs trapper, kan træet blive matchet før noget er fjernet fra trappen. Trykimprægneret træ eller naturligt resistente woods f.eks redwood ceder er acceptabelt for udendørs trapper. Trykimprægneret træ er den bedste erstatning træ, men redwood eller andre eksotiske træsorter kan bruges til at matche stykker af samme materiale.
  • Kontroller alle stringere er helt sund, før du sætte trappen sammen igen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com