Hvordan at justere en Square D vand pumpe pressostat

April 16

En kort cykling vandpumpe kan køre i et minut og derefter slukke, kun for at tænde igen efter en meget kort periode. Denne konstant at tænde og slukke, kendt som kort cykling, kan påvirke liv af vandpumpe. En løsning er at justere cut i og afskære psi værdier af parameteren pres. Firkantet D er et firma, der fremstiller elektriske komponenter, herunder vand pumpe pressostater. Tilpasse Square D vand pressostat er hurtig og nem.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til pumpen skifte ved at slukke den passende breaker på dit hjems service panel (breaker box). Indre af pressostat har live ledninger og kontakter, der leverer et farligt stød, hvis du ikke skære magt før du arbejder på switchen.

•Tag frontplade boliger til kontakten ved at fjerne møtrikken beliggende på øverst i midten af parameteren. Bekræfte, at strømmen er slukket ved hjælp af en ikke-kontakt spænding tester.

•Øge eller sænke både snittet i og afskære pres ved at justere møtrikken placeret over den store spring. At dreje møtrik med uret vil øge presset og forårsage pumpen til at skære før. Dreje møtrik mod uret vil sænke trykket og forårsage pumpen til at skære senere. Cut off pres vil justere sammen med snittet i pres. For eksempel, hvis pumpen er i øjeblikket indstillet på 20 psi skåret og 40 psi afskåret og den store møtrik er justeret til 10 psi skåret, vil skåret ud psi justere til 30 psi.

•Drej møtrik over mindre foråret hvis du kun ønsker at justere kun cut off pres. At dreje møtrik med uret vil hæve den cutoff pres, forårsager pumpen til at afskære senere. Dreje møtrik mod uret vil sænke den cutoff pres, så pumpen afskærer før.

Tips & advarsler

  • Justere pressostat kan resultere i pumpen går hele tiden, hvis presset er indstillet for højt for systemets tank eller hvis cutoff trykket ligger under niveauet for de indkoblingstrykket. Kontinuerligt kører pumpen vil brænde det hurtigt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com