Sådan installeres landskabspleje tømmer

April 17

Landskab tømmer er alsidige, holdbare og rot-resistente byggematerialer, der anvendes til en lang række indendørs og udendørs projekter. Uanset om du ønsker at kant en haven seng eller oprette en hævet plantageejer, blend landskab timbers let med næsten enhver haveomgivelser at tilbyde en varig indstilling, der tåler naturlige elementer og giver rustikke charme. Selv om anlægget er lidt udfordrende på grund af vægten af hvert træ, sparer gør det selv udgifter til ansættelse af en professionel.

Instruktioner

•Outline området hvor du ønsker at lægge landskab beklædningen med pulveriseret kridt. Beslutte, om du ønsker at installere en enkelt række af tømmer på jorden, eller stak et par over hinanden for at opnå dine ønskede højde, så du ved hvor mange længder du skal bruge til projektet.

•Measure bredde af landskab tømmer. Grave en 4-tommer-dyb grøft over kridtstreg, 2 inches bredere end den kendte bredde af tømmer. For eksempel, en 6 x 6 tommer landskab tømmer er faktisk 5 1/2 inches lang, så hold bredde af renden 7 1/2 inches lang.

•Level vægge og bunden af renden med bagsiden af en skovl eller tamp en længde på 2 x 4 tømmer til fast jord. Et niveau base giver et sikkert fundament for tømmer og skaber en selv kantning.

•Lay en længde af landskab træ over renden, med sin ende flush mod hjørnet. De fleste længder sælges i længder af 8 fod; Køb pre-cut længder eller klippe dem med en rundsav. Trim ansigt af træ ved hjælp af en rundsav og finish cut med en hånd så, hvis rundsaven ikke gå hele vejen igennem.

•Lay en anden længde stramt mod den tidligere, så enderne røre hinanden. Inspicere toppe af tømmer med en tømrer niveau for at sikre de er selv. Hvis det er nødvendigt, tilføje eller fjerne snavs fra under et træ, så det ligger endnu med den tilstødende.

•Lay en anden række af tømmer over den tidligere ene om at gøre en hævet plantageejer seng, støttemur eller høj kant. Udligne leddene i denne række af 4 inches fra leddene i den foregående række for øget stabilitet og æstetik.

•Drill en 3/8-inch hul igennem hvert hjørne af et landskab tømmer og gennem centrum. Pund en 12-tommer metal spike gennem hvert hul, så det trænger træ under sig, og dens top er flugter med den omkringliggende tømmer. Denne praksis tiltræder tømmer og holder dem fra at flytte.

•Pack snavs ind i hullet i renden mellem tømmer. Fugtes let med en slange, så jorden sætter på plads til at holde tømmer forsvarligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com