Min Crape Myrtle træ har ingen blade og stængler er sprødt

April 17

Crape myrtle træer vokser fra 3 til 15 fødder i højde med farverige, peeling bark, frodige blade og blomstrer i hvide, lyserøde, lavenders, lilla og lyse røde. Disse er forholdsvis solid træer og leve i mange år men kræver de rette betingelser hertil. Sprødt træ og blade død betyde flere mulige problemer.

Sæson

Crape myrter er løvfældende træer og vokse og blomstre kun i løbet af foråret og sommeren årstider. Blade og bark både ændre farven og falder ned i efteråret med den kommende frost. Dens træ også bliver sprødt på dette tidspunkt. Crape myrter er hårdføre kun til amerikanske Institut for landbrug Zone 6, så leaf og træ dødsfald i koldere zoner kan betyde træ død.

Fugtighed og miljø

Crape myrter gør bedst i varme, fugtige somre, med fuld solskin og masser af plads. Tør luft og tørring vind nedbringe fugtighed og derfor træets vandindhold. Et tørt miljø fører til blad drop og sprødt stængler. Øge fugtighed ved sprøjtning træet med en slange mindst en gang om ugen.

Jord og ernæring

Crape myrter trives i næsten enhver jord men kræver god dræning for deres rødder. Indarbejde 2 til 3 inches af organisk kompost i jorden omkring træet i en 4 - 5 fods cirklen. Kompost forbedrer dræning og ernæring og også holder fugt at give næring til træets fortsatte vækst. Befrugte crape myrter i foråret og midt på sommeren med afbalanceret eller high-kvælstof gødning til at opretholde sunde træ og blade. Kvælstofgødning tilskynde vegetativ vækst og hjælpe træet helbrede men begrænse blomstrende for året.

Vand og muld

Crape myrter er tørke-resistent, men stadig kræver vand. Leaf drop og sprødt træ viser en mangel på fugt i træet. Vand din crape myrtle med 2 til 3 inches af vand om ugen for at opretholde fugtig jord og bruge 3 til 5 inches af økologiske muld på jorden omkring træet til at holde fugten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com