Hvordan til at fjerne urinen lugt fra møbler

April 17

Kæledyr gøre vidunderlig ledsagere, men hvilken som helst pet indehaver ved, at et dyr kan skabe ravage på en hjem. Hvis din hund kæmper for at blive huset uddannet, din kat bliver stressede på grund af en ændring i miljøet dit barn har en uheldig ulykke, du kan finde dig selv med urin pletter på dine møbler. Selv når du har fjernet pletten, selv, lugten kan blive hængende på grund af mikroskopiske rester. For at fjerne urinen lugt fra dine møbler, skal du gå ud over processen med blot aftørring op resten.

Instruktioner

•Tag urin hvis stadig frisk. Opsuge væsken ved at trykke på papirhåndklæder mod møblerne, men brug ikke en skrubbe bevægelse, da dette vil sprede urinen og sæt den ind i møblerne. Hvis at fjerne lugt fra en gammel urin pletten, skal du fortsætte til næste trin.

•Locate den dvælende urin rest. Hvis du ikke fysisk kan se den gamle urin pletter på møbler, placere en sort pære inde i en lampe eller andet lys armatur og skinne det over objektet. Selv svage urin pletter kommer bliver synlige under en sort baggrund.

•Pour 2 kopper varmt vand og en kop hvid eddike i en spand og suge en blød klud inde i væsken. Skrub urin-ramte området fast med din klud og tør. For den mest effektive og grundig tørring, placere møbler udendørs i sollyset for omkring to timer. Hvis ingen sollys er tilgængelig, eller hvis møblerne er immobile, bruge en plads varmelegeme, føntørrer eller våd tør støvsuger til at fjerne alle fugt.

•Spray en pet lugt neutralizer over området til yderligere eliminere enhver dvælende duft. Du kan købe en lugt fjernelse spray på ethvert pet skaffe butik, og det kan effektivt fjerne ikke blot pet urin lugt, men også dem, efterladt af babyer og andre mennesker. Følg producentens anvisninger for brugen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com