Våbenhuset dukke op igen ideer

April 17

Våbenhuset dukke op igen ideer

Indgang fra dit hjem gør verandaen en stærk første indtryk. Resurfacing konkrete veranda kan give front ydersiden af dit hjem et helt nyt look. Vurdere kvaliteten af eksisterende verandaen før du foretager ændringer til overfladen. Fylde alle revner og gruber med en lappe sammensatte. Kalde en professionel, hvis du bemærker dybe revner strækker sig over verandaen, da dette kan være en foundation problem.

Stemplet beton

Konkrete frimærker giver dig mulighed at imponere en tekstureret mønster i en ellers flad overflade. Skal du først anvende en frisk lag af beton over den eksisterende overflade. Bruge en konkret overlay og anvende 3 til 4 inches, så du har en tyk nok lag til stempel. Træne luftbobler og glat overflade. Lad betonen sat til 15 minutter, og derefter begynde stempling. Bruge en tekstureret roller og røre op i hjørnerne med stempling mat. Konkrete frimærker kan købes i mønstre, der ligner naturlige sten arbejde, såvel som designet mønstre som chevron.

Farvet beton

Hvis du er træt af betons grå farve, tilføje en plet af resurfacing materiale. Pletter er tilgængelige i væske og pulver form, afhængigt af producenten. Føje den til de konkrete mix før kombinere det med vand og bruge en elektrisk pagaj omrører eller betonblander for at blande farven helt. Anvende pletten efter den friske beton hældes og tørret er en lignende proces til maleriet. Brug en pensel og rulle til en ensartet anvendelse.

Brolæggere over beton

Indstilling asfaltudlæggere løbet en konkrete våbenhuset er en enkel proces, der forvandler udseendet af din veranda. Det er fordelagtigt at tør-lay pavers over overfladen så du kan afprøve forskellige mønstre først. Bruge en kolde mejsel og hammer eller våd så med en diamant spids kniv, hvis du har brug at skære alle pavers passer til overfladen. Bemærk at asfaltudlæggere er typisk omkring 2 inches tyk, så lægge dem vil hæve niveauet for din veranda omkring 3 inches med mørtel. Check at du har denne mængde af clearance under din hoveddør inden installation. Når du indstiller dem i mørtel, arbejde fra midten af våbenhus ud for at gøre overfladen vises rektangulære, selvom det er lidt off.

Fliser i beton

Fliser konkrete er en lignende proces, som ved hjælp af asfaltudlæggere, men den resulterende udseende er helt anderledes. Sæt skifer eller andre Natursten fliser i mørtel og denne naturligt vejrbestandig overflade kan vare i årevis. Skifer, bluestone og travertin er et par eksempler på stenene skæres i fliser til udvendige overflader. Skifer og bluestone tilbyde mørkere nuancer af blå, grøn, lilla og sort, mens travertin fliser er lysere i farven og bo cool under en varme sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com