Hjem retsmidler til rengøring af plast

April 17

Hjem retsmidler til rengøring af plast

På grund af sin lave omkostninger og alsidighed, er mange elementer i dit hus lavet af plastik. Plast kan dog være en udfordring for at rengøre på grund af dens glatte overflade og tendens til at klynge sig til fedt og olier. Heldigvis er det ikke nødvendigt at købe kaustisk eller dyre rengøringsmidler til rengøring af plast. Du har sikkert allerede alle de ingredienser, du har brug for til rengøring af plast.

Bagepulver

Bagepulver kan bruges på flere måder at rengøre plast. Først, kan du gøre en bagning soda pasta for skrubbe væk beskidt oprustning på plast. For at gøre dette, skal du placere 2-3 tsk bagepulver i en lille skål. Tilføj lige nok vand til at lave en pasta. Skrub plastik elementet med bagning soda pasta, der fungerer som et mildt slibende sæbe. Grundigt skylle pastaen væk efter skrubning.

Bagepulver kan også bruges til at tegne lugte af plast. Dette er især nyttigt i forbindelse med plastic vandflasker, mad containere og retter. For at slippe af lugte, sætte en teskefuld bagepulver og en teskefuld af husholdningernes blegemiddel i beholderen skal renses. Fyld resten af beholderen med vand og lad det sidde natten over. Om morgenen, hæld blegemiddel/bagning soda blandingen ud, og vask beholderen grundigt med sæbe og vand.

Citronsaft

Citronsaft er et naturligt blegemiddel. For plast, der farves, skær en citron i halve og gnid indersiden af citron på overfladen. For yderligere blegning power, Tillad elementet plast til at sidde i solen med citronsaft stadig på det. Efter en dag i solen kan vaskes plast varen i sæbevand og skyl grundigt. Dette er specielt effektivt til plastic mad containere, der har tomat pletter.

Eddike

Eddike fungerer godt for at fjerne vand pletter fra plast. Fyld en tom spray flaske op halvvejs med eddike. Fylde resten af flasken med vand og Ryst flasken til blandes grundigt. Spray plastik elementet med eddike blanding, og tør med en ren bomuldsklud.

Eddike kan også bruges til at rengøre plast badeforhæng. Tage brusebad gardin ned fra sin ringe og placere det i en 5-gallon spand. Tilføj 2 kopper eddike og derefter fylde spanden resten af vejen med vand. Tillad badeforhæng til at suge i spanden i tre timer. Næste, sætte bruseforhænget i badekarret (med afløbet lukket) og hæld eddike blanding over det i karret. Brug en svamp eller klud til krat gardinet og derefter lade eddike ud af karret. Skyl bruser med koldt vand før igen hænger det til tørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com