Hvad er den bedste måde at rense swimmingpool fliser?

April 17

Ligegyldigt hvordan ren og funklende klar du holde din pool vand, hvis swimmingpoolen fliser ser beskidt eller har en nusset hvid film langs vandlinjen, det ødelægger hele effekten. Med lidt indsats og nogle smart forebyggende vedligeholdelse, kan du gøre din swimmingpool fliser skinne og holde det grimme "badekar ring" fra at gøre poolen en skamplet for byen.

At fjerne og forebygge fedtet udskud

Bruge en lang-håndteres swimmingpool fliser pensel og tile cleaner for at fjerne fedtet udskud. Noget svømmere slid på deres hud eller hår normalt ender på swimmingpool fliser. Kropsolier, solbruning lotion, cremer, salver eller sprays vil alle flyder på vandoverfladen. De kombinerer med snavs og små klippestykker, der blæser i vandet og i sidste ende blive en klæbende film på flisen. Bruge en lav-lavtskummende, ikke-sæbe renere som Gysar F for at fjerne udskud. Det er en arbejdsintensive job, der kan kræve tunge skrubbe, især hvis du ikke har renset flisen i et stykke tid.

Du kan forhindre, at meget af udskud oprustning ved at tilføje enzymer til pool vand en gang om ugen. Enzymer nedbryder organisk materiale og holde olier og lotion fra formning som klistrede aflejringer i første omgang. Fedtet molekylerne bo i suspension i vand indtil filtreringssystemet kan fjerne dem.

At fjerne og forebygge kalkaflejringer

Kalkaflejringer på pool flise dukke op som en nusset hvid eller grå oprustning langs vandlinjen. Den bedste måde at fjerne disse indlån er med en pimpsten. Denne vulkanske sten er hårdere end calcium, men blødere end ruder på swimmingpool fliser. Den bedste måde til at skrubbe swimmingpool fliser med pimpsten er enten at få på dine hænder og knæ langs pool coping og krat fra uden for puljen, eller til at komme i vandet og arbejde din vej langs omkredsen. Når du har skrubbes off alle calcium oprustning, skal du støvsuge op snavs fra bunden.

Forhindre calcium oprustning af at holde poolen vand i balance. Brug en god test-kit og tjek den kemiske balance mindst én gang hver uge. Ideel intervaller er 1,5 til 2,0 dele per million (ppm) for klor, en pH række 7.4 til 7,8, totale alkalinitet af 80-100 ppm og total opløst faststof niveau på 1.000 til 2.000 ppm.

Genoprette flise med tunge pletter og indlån

Hvis din swimmingpool fliser er blevet så stærkt farvede og dækket med indskud at normal rengøring vil ikke tage dem ud, kan det være tid til at ringe i professionelle. Mange pool servicevirksomheder tilbyder flise rengøring og restaurering tjenesteydelser svarende til sandblæsning. Men de bruger medier, som er blødere end sand, der ikke vil skære igennem den flise glasur og ødelægge finish, såsom glasperler. Disse tjenester kan have stærkt deponeret, flise søger nye igen i løbet af få timer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com