Glas Block vindue utæt når det regner

April 18

Glas Block vindue utæt når det regner

Glas block windows tilbyder en nem måde at give naturligt lys til områder såsom badeværelser og kældre og stadig giver fuld beskyttelse af personlige oplysninger til værelserne. Glasblokke er holdbare og lav vedligeholdelse, hvilket gør dem en god mulighed for disse områder. Korrekt installation er nøglen til succes for glas block windows, som vil vare i mange år, når korrekt installeret. Lejlighedsvis, kan utætte udvikle efter tunge regner over tid, som kan være forårsaget af flere forskellige problemer.

Glas Block Windows

Glas block er byggemateriale udviklet i 1900-tallet til brug i fabrikker, ifølge GlobalSpec hjemmesiden. Glasblokke var en ønskelig materiale til dette formål, fordi de tilladt naturligt lys ind i faciliteter mens det stadig giver varmeisolering. De blev snart brugt til boligbyggeri samt. Glasblokke er installeret meget ligesom murværk, med en silikone fugemasse til at holde blokke sammen og injektionsmørtel, der giver separationer mellem blokkene. Små metal stykker bruges ofte til at holde glasblokke i stilling, eller et metal gitter kan danne rammerne for de enkelte stykker.

Mørtel

Mørtel rundt glasblokke tjener et vigtigt formål. Det giver en fast overflade for at holde glasset blokke på plads og giver mulighed for strukturel fleksibilitet. Jorden afvikling under vinduet kan forårsage nok bevægelse i struktur til knæk mørtel materialer. Mørtlen skal derefter blive lappet eller erstattet. Nogle gange, mislykkes mørtel på grund af forkert blanding på tidspunktet for installationen.

At finde utætheder

Undersøge utætheder omkring glas block windows kan være en vanskelig opgave. Lækagen kan stamme i et område ovenfor eller omkring vinduet glas block og ikke fra vinduet selv. Inspicere mørtel omkring glasblokke omhyggeligt at finde revner, huller eller smuldre. Hvis mørtel synes lyd, kan du begynde at tro, at lækagen kan komme fra en anden kilde. Det kan være en lækage fra et tag problem eller en VVS lækage, der er sket et eller andet sted over vinduet glas. Lækager fra disse andre områder skal repareres eller du fortsat vil have en utæt problem omkring dit vindue.

Reparation af lækager

Revner og huller i mørtlen bør repareres med mørtel lappe sammensatte. Hvis glas block, selv er revnet og utætte, skal det erstattes af opskæring i mørtel rundt om blokken med en diamant-skæring hjul, være omhyggelig med ikke at beskadige andre blokke. Den beskadigede blok er derefter fjernes, og injektionsmørtel er mejslet ud til at give en ren overflade. En ny blok er indført med silikone. Frisk mørtel er derefter omkring den nye blok og lov til at tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com