En sikker klæbende Remover til trægulve

April 18

En sikker klæbende Remover til trægulve

Fjernelse af lim fra trægulve kan være en klæbrig situation. Sommetider klæbestof er tilbage på trægulve fra installationen, eller spildt på gulvet under håndværk eller hjem forbedringsprojekter. Uanset årsagen, skal du fjerne den lim for at bevare finish for de trægulve. Nationale Wood Flooring foreningen advarer mod opsamlingsoverførslen trægulve med vand fordi finish kan være misfarvede eller sløvet, men der er andre muligheder for at rolig ophæve lim fra dine trægulve.

Citrus Cleaners

Citrus-baserede rengøringsmidler er ikke-giftige opløsningsmidler udledt fra appelsinskal og andre naturprodukter. I ufortyndet form er citrus rengøringsmidler så magtfulde, de er brugt som industrielle affedtningsmidler og klæbende flyttefirma. Forbruger-grade citrus rengøringsmidler indeholder de samme kraftfulde egenskaber, men er fortyndet med overfladeaktive stoffer, så apparatet kan bruges med vand. Overfladeaktive stoffer rengøringsmidler, der fjerne klæbestoffer eller snavs når citrus-baserede renere har opløst limen. Gælde en rengøringsklud citrus renere eller til et krat pad lavet specielt til rengøring urethan færdig gulve og krat limen.

Hvid eddike

Hvid eddike er en rengøring basisvare, der har været brugt i århundreder. National Wood Flooring Association anbefaler hælde hvid eddike på limen. Lad eddiken suge ind i limen for omkring en time før skrubbe plet med en skrubbe pad fremstillet for skrubbe urethan finish. Brug en fugtig, aldrig våd, rengøring klud til at tørre væk den opløsende selvklæbende. Gentag program kan være nødvendigt, indtil limen er fjernet.

Træ gulv klæbende Remover

Fabrikanter fremstiller træ gulv rengøringsmidler og trægulv klæbende flyttefirma formuleret specielt til rengøring og/eller fjernelse af lim fra urethan-baserede Gulvbelægning er færdig. Mange træ gulv rengøringsmidler er lavet udelukkende med henblik på at fjerne lim tilbage på træ fra installationen af de trægulve. Disse klæbende flyttefirma sælges under mange navne i hjemmet forbedring butikker og er formuleret til at opløse urethan-baseret lim, der kan være vanskeligt at fjerne. Undersøge produktetiketter for at sikre, at de fjerner lime, der anvendes under installationen, herunder hærdet klæbemidler. Disse produkter vil fjerne klæbemidler af alle variationer.

Olie sæbe til trægulv

At fjerne lim, hæld en olie sæbe formuleret til rengøring trægulve på en renseklud eller skrubbe pad designet for skrubbe urethan finish. Skrub lim, bruge en fugtig klud eller svamp til at tørre væk den opløsende klæbende slam. Hvis limen har akkumuleret en stor synlighed område, teste olie sæbe i en inconspicuous område i gulvet først (såsom i en ud af den måde hjørne) til at sikre, at ingen misfarvning forekommer træ finish. Hvis limen er gamle eller tykke, kan flere skrubbe forsøg være nødvendigt at helt at fjerne lim fra den trægulve.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com