Hvad er forskellen mellem flydende Tøjvask vaskemiddel & pulveriseret vaskemidler?

April 18

Hvad er forskellen mellem flydende Tøjvask vaskemiddel & pulveriseret vaskemidler?

Anvendelse af flydende eller pulveriserede vaskemidler er stort set en personlig præference, men der er nogle forskelle i deres individuelle rengøring kapaciteter. Den miljømæssige virkning af hver vaskemiddel type er en yderligere faktor til at overveje når du vælger flydende eller pulveriserede vaskemidler.

Flydende vaskemiddel

Flydende vaskemidler ren olie, fedt og fødevarer pletter mest effektivt. Spot behandling af pletter kan også med held behandles med flydende vaskemiddel inden pletten sætter ind i stoffet.

Pulveriseret vaskemiddel

Pulveriseret rengøringsmidler virker bedst til at rengøre snavs pletter som dem på udendørs tøj. Denne vaskemiddel type fungerer bedst for generelle Tøjvask rengøring behov.

Koncentreret rengøringsmiddel

Koncentrerede rengøringsmidler sælges oftest i flydende form i små mængder. De tilbyder den samme rengøring som traditionelt pakket rengøringsmidler. En fejl, almindeligt foretaget af forbrugerne er at bruge flere rengøringsmiddel end nødvendigt; Derfor spild unødigt af vaskemidler.

Høj effektivitet vaskemiddel

Højeffektive vaske-og rengøringsmidler er der skal bruges i lavt vand mængder. De er designet til at bruges i både front og top loading højeffektiv vaskemaskiner.

Miljø

Flydende vaskemiddel er ikke så miljøvenligt, da det kan bestå af op til 80% vand. Flydende koncentrat og pulveriserede rengøringsmidler er det bedre Tøjvask vaskemiddel valg for miljøet, da mindre væske vil blive brugt i hver belastning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com