Hvordan til at vaske en King Size dyne

April 18

En king size dyne kan være svært at vaske, både på grund af sin størrelse og type af materiale. Men omhyggelig overvejelse af disse spørgsmål gør denne opgave mere håndterbare. Planlægge og processen vil gå meget mere gnidningsløst og minimere risikoen for at beskadige din dyne.

Instruktioner

•Strip i seng og separat Talsmanden fra andre sengetøj. Hvis du har matchende shams lavet af samme materiale, kan du medtage dem, når du vasker Talsmanden.

•Søge for tag, der omfatter pleje instruktioner og materialer. Hvis du ikke kan finde dette mærke, se hvis du kan identificere materialet af Talsmanden. Materialet vil hjælpe med at identificere indstillingen for vask cyklus. Hvis du ikke kan finde enten tag, er det sikreste at antage, at materialet er delikat. Hvis koden identificerer Talsmanden som en tør ren eneste materiale, fortsætte vask med den største forsigtighed. Tør rent kun materialer er bedst træffes i rengøringsmidler for korrekt håndtering.

•Bundle Talsmanden op og placere det i vaskemaskinen. Hvis din maskine er for lille, tage Talsmanden til en lokal vaskeri facilitet og bruge de ekstra stor kapacitet skiver tilgængelige der.

•Indstil maskine til egnede wash cyklus. Hvis du har kunnet finde et tag, fejle på siden af forsigtighed og indstille cyklussen til en kold vask på blide cyklus. Dette er den mindste aggressive vask cyklus. Hvis du har fundet tag, indstille cyklen til den anbefalede indstilling.

•Tør Talsmanden udenfor, hvis muligt. Dette vil minimere enhver svind af materialet samt andre skader, der medfører, at en opvarmet tørretumbler. Hvis tørring uden for ikke er muligt, sætte Talsmanden i en ekstra stor kapacitet tørretumbler på den laveste indstilling og tage det ud, før det er helt tørre for at undgå skader.

•Jern narresut, evt. Hvis du har tørret Talsmanden udenfor, kan det have et par rynker, der skal udjævne. Hvis du har trukket den ud af tørretumbleren lidt vil fugtige, derefter Strygning fjerne eventuelle endelige fugt, før du placerer Talsmanden tilbage på sengen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com